Dječji bicikli - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda


Najbolja ponuda dječjih bicikla
Sjećate li se svojih prvih biciklističkih avantura? Došlo je vrijeme da i svoje najmlađe upoznate sa ljepotama bicikliranja. Osigurajte im kretanje, zabavu i boravak na svježem zraku, uz toplu odjeću i u zimskom razdoblju. U našoj ponudi pronađite dječje bicikle poznatih svjetskih brendova (MASSIF, CAPRIOLO, GIANT, KTM i dr.) po povoljnim cijenama. Ako niste sigurni za veličinu bicikla, odaberite dob i visinu djeteta i u par jednostavnih koraka provjerite akcijsku ponudu dječjih bicikala.

Dječji bicikli za uzraste od 2 do 4 godine, do 104 centimetaraDječji bicikli za uzraste od 4 do 6 godina, do 120 centimetaraDječji bicikli za uzraste od 6 do 9 godina, do 127 centimetaraDječji bicikli za uzraste od 9 do 12 godina, do 140 centimetara

Kako odabrati veličinu dječjeg bicikla?

Dječji bicikl je potrebno birati prema dimenziji kotača, a ne prema veličini okvira kako je slučaj kod odraslih. Veličinu kotača odaberite gledajući našu Skalu veličina za dječji bicikl u nastavku. 

GodineMinimalna visina djetetaPreporučena veličina kotača
2+88 cm12"
3+98 cm14"
4+104 cm16"
6+120 cm20"
8+127 cm24"
10+140 cm26"
Skala veličina za dječji bicikl


                                        

Visina djeteta i njegov uzrast ključni su za određivanje pogodne veličine bicikla, međutim morate obratiti pažnju i na njihovu motoričku sposobnost.  Preporučujemo upotrebu pomoćnih kotača sve dok dijete ne stekne potrebnu sigurnost za samostalno upravljanje biciklom. Ukoliko se dijete nalazi na granici za određenu veličinu bicikla, slobodno uzmite veći – djeca brzo rastu i to će vam sa financijske strane biti isplativiji način. 

Sada kad ste saznali veličinu bicikla, provjerite našu akcijsku ponudu za željenu dob i u par jednostavnih koraka odaberite novi bicikl za svoje dijete.
Za kraj ne zaboravite se pobrinuti da vožnja biciklom bude sigurna, u tome će vam pomoći naša ponuda dodatne opreme. Zaštitne kacige su obavezne za sve vozače bicikla koji su mlađi od 16 godina, a preporučuju se i za starije vozače kao dodatna sigurnost u slučaju nezgode ili pada s bicikla. Ukoliko je vaše dijete premlado da samostalno može voziti svoj bicikl ili želite provoditi više vremena zajedno u vašoj omiljenoj sportskoj aktivnosti, donosimo vam veliki izbor dječjih sjedalica za bicikle. Kako bi bili sigurni u noćnim vožnjama pripremili smo za vas i bogatu ponudu svjetala za bicikl i bljeskalica koje će vas i vaše mališane učiniti vidljivim sudionicima prometa.
Ako imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na sport@ekupi.hr ili na broj telefona 01/333 8888.

Dječje sjedalice

Svjetla i bljeskalice

Bidoni, zvonca i ostala oprema