Dvostruko zadovoljstvo - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda


Dvostruko zadovoljstvo, 1+1=11%

Planirate kupiti novi mobitel, pametan sat ili možda oboje?

Ukoliko volite imati najbolje tehnološke uređaje i pritom uštedjeti koju kunu, pripremili smo za vas posebnu akciju Dvostruko zadovoljstvo, 1+1=11%! Dodatno si olakšajte i unaprijedite život, a mi ćemo dodatno spustiti cijenu!
Kupnjom dva ili više Samsung mobitela ili satova iz ponude na jednoj narudžbi ostvarujete dodatnih 11% popusta. Isto tako možete kombinirati jedan mobitel i jedan sat te ostvariti dodatnih 11% popusta. Za ostvariti dodatnih 11% popusta na odabrana dva ili više proizvoda, potrebno je prilikom kupnje upisati kod: smanjiza11 te ćete odmah vidjeti da vam je kod prihvaćen i da vam je cijena smanjena.

Samsung mobiteli

Iz Samsung kolekcije možete pronaći J serijuA serijuS seriju i Note seriju. Ukoliko se pitate koja je razlika između Samsung serija, pokušat ćemo ukratko objasniti. S i Note serije Samsung mobitela spadaju u najviši razred s najboljim performansama stoga je i cijena veća od ostalih serija. Ove serije pokušavaju biti vođe na tržištu pametnih telefona. Najveća razlika između te dvije serije je veličina zaslona. Dok je S serija namijenjena da stane u jednu ruku, Note serija namijenjena je da se koristi s olovkom i svrstava se u kategoriju između mobitela i tableta. J i A serije su pametni telefoni koji ne pokušavaju biti lideri na cjelokupnom tržištu nego u svom cjenovnom rangu. Stoga su cjenovno pristupačniji i imaju određenu kvalitetu, čime se diferenciraju od drugih mobitela istih cijena. A serija ima bolje performanse od J serije, ali i veću cijenu te je to najveća razlika između tih dviju kategorija.

Ukoliko želite dodatno zaštititi svoj novi mobitel nemojte zaboraviti staviti Osiguralicu u košaricu!Samsung pametni satovi

U našoj akciji Dvostruko zadovoljstvo pripremili smo vam i 1+1 ponudu Samsung pametnih satova. Pametni satovi vam mogu znatno olakšati i unaprijediti život. Postoje dva tipa pametnih satova. Prvi tip je namijenjen kao tehnološki modni dodatak, a drugi je više namijenjen za sportske aktivnosti, ali isto tako kao i modna tehnološka narukvica. Oba tipa izgledaju prelijepo i elegantno te se mogu nositi u svakoj prilici. 

Ne propustite priliku 1+1=11% jer vrijedi samo do 28.2.2019.! 

Samsung J serija

Pogledaj cijelu J seriju

Samsung A serija

Pogledaj cijelu A seriju

Samsung S serija

Pogledaj cijelu S seriju

Samsung Note serija

Pogledaj cijelu NOTE seriju

Samsung Pametni satovi

Pogledaj cijelu ponudu pametnih satova