Garmin - Garmin - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda
multisport
fitness i pracenje aktivnosti
cestovna navigacija

.

nautika
akciske kamere
rucniGPS

.
Provjeri najnovije GARMIN uređaje u našoj prodaji:
Garmin fenix 5 Plus

garmin-fenix-5-plus-landing.jpg
Želiš biti bolji od jučer? Sportaš si i pustolov? I naravno uvijek tražiš nešto PLUS? Garmin Fenix 5 PLUS je robusni multisport sat sa TOPO kartama u boji i funkcijom Trendline™ za određivanje rute temeljem popularnosti. Svaki trening i avantura zanimljiviji su uz mogućnost pohrane 500 pjesama za slušanje bez telefona. Mjerenje pulsa i primanje pametnih obavijesti su već standarne funkcije kod većine multisport Garmin satova.

Vivoactive 3 music

slika-za-landing-garmin-vivoactive.jpg
Personaliziraj izgled, učitaj 15 sportskih aplikacija, koristi senzor za puls na zapešću, izmjeri maksimalni VO2, prati stres i uživaj u glazbi (do 500 pjesama) sa svog vivoactive 3 music pametnog sata. Preciznost praćenja aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom. Dočekaj spreman budućnost plaćanja bez kartice i novčanika pomoću aplikacija Garmin Pay.

Garmin Best Buy

.Za koji se fitness gadget ili multisport sat odlučiti?


Gadgeti iz vivo serije automatski se aktiviraju i bilježe korake, udaljenost, potrošene kalorije i spavanje te prepoznaju vaše aktivnosti hodanja, trčanja i vožnje bicikla. Gadgeti su otporni na vodu tako da ih možete koristiti tijekom plivanja ili tuširanja. Serija vivo namijenjena je rekreativcima i osobama koje brinu o svom zdravlju i žele živjeti zdravo te uz to pratiti svoje životne aktivnosti. 

Garmin Edge serija satova namijenjena je za ozbiljne bicikliste, ali i za rekreativce. Garmin Edge vam omogućuje trening kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru. GPS će vam omogućiti avanturu vožnje po nepoznatim terenima. Zato stvorite svoju stazu ili vozite po stazi koju je netko drugi stvorio te postavite vlastite ciljeve.

Multisport satovi iz fenix serije osim što su lijepog i svakodnevnog dizajna, ujedno su odlični sportski pametni satovi. Garmin fenix se prilagođava svakoj vašoj aktivnosti te prati tempo, korake, brzinu, potrošnju kalorija, funkcija navigacije na otvorenom omogućava korištenje kompasa, visinomjera te barometra, HRM će pratiti vaše otkucaje srca.

Garmin Forerunner satovi za one koji traže više od svog sata. Satovi iz serije Forerunner osim što su satovi ujedno su i vaši treneri koji se prilagođavaju vama. Opcija stvaranja trening programa za trčanje, biciklizam i plivanje pomiču vaše granice. Pratite tempo, brzinu, prijeđenu udaljenost, puls, korake, potrošnju kalorija, spavanje i itd. 

GPS ručni uređaji su vrlo korisni za planinarenje, trekking i penjanje jer omogućava lakše pronalaženje puta/staze/željenog smijera kretanja čak i pri smanjenoj vidljivosti zbog vremenskih uvjeta ili zbog nepreglednosti terena. Prednosti Garmin ručnih GPS uređaja u odnosu na Smartphone je dužina trajanja baterije, zamjenjive baterije, dostupan signal u svakom trenutku, SOS gumb koji odmah šalje poruku spasilaškoj službi da ste u nevolji zajedno s vašim koordinatama, detaljniji prikaz karte.