Garmin - Garmin - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda
multisport
fitness i pracenje aktivnosti
cestovna navigacija

razmak

nautika
akciske kamere
rucniGPS

razmakZa koji se fitness gadget ili multisport sat odlučiti?


Gadgeti iz vivo serije automatski se aktiviraju i bilježe korake, udaljenost, potrošene kalorije i spavanje te prepoznaju vaše aktivnosti hodanja, trčanja i vožnje bicikla. Gadgeti su otporni na vodu tako da ih možete koristiti tijekom plivanja ili tuširanja. Serija vivo namijenjena je rekreativcima i osobama koje brinu o svom zdravlju i žele živjeti zdravo te uz to pratiti svoje životne aktivnosti. 

Garmin Edge serija satova namijenjena je za ozbiljne bicikliste, ali i za rekreativce. Garmin Edge vam omogućuje trening kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru. GPS će vam omogućiti avanturu vožnje po nepoznatim terenima. Zato stvorite svoju stazu ili vozite po stazi koju je netko drugi stvorio te postavite vlastite ciljeve.

Multisport satovi iz fenix serije osim što su lijepog i svakodnevnog dizajna, ujedno su odlični sportski pametni satovi. Garmin fenix se prilagođava svakoj vašoj aktivnosti te prati tempo, korake, brzinu, potrošnju kalorija, funkcija navigacije na otvorenom omogućava korištenje kompasa, visinomjera te barometra, HRM će pratiti vaše otkucaje srca.

Garmin Forerunner satovi za one koji traže više od svog sata. Satovi iz serije Forerunner osim što su satovi ujedno su i vaši treneri koji se prilagođavaju vama. Opcija stvaranja trening programa za trčanje, biciklizam i plivanje pomiču vaše granice. Pratite tempo, brzinu, prijeđenu udaljenost, puls, korake, potrošnju kalorija, spavanje i itd. 

GPS ručni uređaji su vrlo korisni za planinarenje, trekking i penjanje jer omogućava lakše pronalaženje puta/staze/željenog smijera kretanja čak i pri smanjenoj vidljivosti zbog vremenskih uvjeta ili zbog nepreglednosti terena. Prednosti Garmin ručnih GPS uređaja u odnosu na Smartphone je dužina trajanja baterije, zamjenjive baterije, dostupan signal u svakom trenutku, SOS gumb koji odmah šalje poruku spasilaškoj službi da ste u nevolji zajedno s vašim koordinatama, detaljniji prikaz karte.

Garmin Best Buy

Zašto kupiti novi vivoactive 3 pametni sat?

garmin_satovi_vivoactive3_270x187.jpg
  • Zaslon na dodir u visokoj rezoluciji
  • 15 programa za bavljenje sportom uključujući nove programe za cardio, yogu, orbitrek, steper te vježbe snage 
  • 24/7 praćenje pusla i razine stresa
  • Baterija traje do 7 dana (GPS mode 13 sati)  
Sa svojim vivoactivom 3 dočekaj spreman budućnost i plaćanje Garmin payom.

Provjeriti najnoviji vivosport? 

preuzmi.jpg
Pametna fitness narukvica koja je izrađena prema zadnjoj fit-tech tehnologiji.  
  • PS praćenje za dodatna outdoor iskustva (posebice trčanje)  
  • Heart rate senzor na zapešću 
  • Zaslon na dodir u boji
  • Prati korake, stres i sve ostale dnevne aktivnosti (uključujući i plivanje –sat je vodootporan) 
  • Povezuje se sa smart telefonom