IZZI u Školu – učimo IZZI - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda
Što je Izzi?

Izzi je istraživačka radna bilježnica, namijenjena djeci u dobi od 5 do 8 godina. Bogata edukativnim i djeci zanimljivim temama, Izzi radna bilježnica izvrsno je nadopunjena i digitalnim sadržajem koji na suvremen i zabavan način gradi i testira znanje malih istraživača. Edukativne igre, 3D interaktivni modeli, mozgalice, labirinti i kvizovi - samo su neki od sadržaja koji će mališanima priuštiti sate učenja i igre.

Zašto je Izzi super?

Neovisno o tome koliko nam je godina, učenje kroz istraživanje i igru svima je omiljeno. Osim što se tako najbolje i najlakše pamti, učenje je i pravi užitak kada saznaješ nove stvari na potpuno drukčiji način ili one koje već znaš sagledavaš iz potpuno različite perspektive. Izzi sadrži pregršt djeci zanimljivih igara, zadataka, pitalica, grafomotoričkih, istraživačkih i problemskih zadataka povezanih sa sedam tematskih cjelina. Dijete istražujući vlastito iskustvo stvara nova iskustva. Zajedničkom uporabom radne bilježnice i digitalnog obrazovnog sadržaja, djeca će moći razvijate grafomotoričke i društvene vještine, logičko razmišljanje i rješavanje problema. Pronaći će mnoštvo zanimljivosti o svojem tijelu i svijetu koji ih okružuje, kao i povijesti našeg planeta. Upoznat će se sa temeljima znanstvenog razmišljanja i istraživanja i biti potaknuti na kreativno izražavanje. Uz sve to, polazak u školu će biti - IZZI!

Što se može naučiti uz Izzi?


Biljke

Nauči biljke uz Izzi

Biljke

U ovoj tematskoj cjelini, biljke su djeci predstavljene na zanimljiv i zaigran način. Tako se može naučiti kako biljke izgledaju i od čega se sastoje ili što im je potrebno za život. Govori se o hrani, iz perspektive zdrave i manje zdrave hrane. Što je voće, a što povrće ili od čega su napravljeni određeni predmeti – neka su od pitanja koja se postavljaju, a odgovori se traže kroz igre, pitalice i labirinte.Kako stvari rade

Nauči kako stvari rade uz Izzi

Kako stvari rade

Nekad je i nama odraslima teško pojmiti kako neke stvari rade, a zamislite koliko se tek upitnika nalazi u malim glavicama. U ovoj tematskoj cjelini obrađuju se neka ozbiljna znanstvena pitanja - što je svjetlo, što je sjena ili kako zvuk putuje do našeg uha, kao i neka zabavna - kako nastaje čokolada ili od čega se grade kuće. Popularna pitanja odgovaraju se kreativno i intuitivno.

Ja sam čudo

Nauči o svome tijelu uz Izzi

Ja sam čudo

Osim što je tijelo kao sustav iznimno fascinantno, vrlo je važno od najranije dobi razvijati svjesnost o vlastitom tijelu i spoznaju da ono uistinu jest "čudo". Pitamo se od čega se sastoji i kako funkcionira. Što su osjetila i zašto je važan naš mozak, neke su od tema kojima se u ovom poglavlju bave mali biolozi.

Zemlja u svemiru

Nauči o Zemlji i svemiru uz Izzi

Zemlja u svemiru

Prirodne i društvene pojave koje nas okružuju su veoma zanimljive te trebamo cijeniti prirodu. Djeca uče o planeti Zemlji, ali isto tako i o beskonačnom prostranstvu koje nas okružuje, svemiru. Gdje se nalaze zvijezde koje vidimo i planeti koje ne vidimo? Zašto je dobro čuvati okoliš i kako to možemo napraviti? Mnoga su pitanja koja u današnje vrijeme postaju sve važnija, a odgovori na njih trebaju biti sve glasniji.

Svijet dinosaura

Nauči o dinosaurima uz Izzi

Svijet dinosaura

Rijetko što djecu tako oduševljava kao dinosauri, stoga tu zanimljivu temu ni ovdje nismo zaobišli. Zavirimo malo u daleku povijest u kojoj su živjela ta čudnovata bića. Kako su izgledali i što su jeli? U ovom poglavlju postajemo mali paleontolozi i istraživači razvoja života na zemlji.

Životinje

Nauči o životinjama uz Izzi

Životinje

Neraskidiva je veza čovjeka i životinja još od najdavnijih dana, a djeca posebno vole životinje, bilo da govorimo o životinjama koje viđaju svaki dan ili onih egzotičnih koje viđaju u dokumentarnom programu ili zoološkom vrtu. Koje životinje gdje žive, kako se kreću i što jedu - zanimljivi odgovori i igre čekaju malce u ovom poglavlju.


Izzi je autentičan je koncept provjeren u praksi. Zajedno ga je osmislilo više od 500 hrvatskih učitelja, autora, urednika, ilustratora i računalnih stručnjaka koji su objedinili svoja znanja i iskustva u cjelovit, siguran i 100% domaći proizvod. Kao takav, namijenjen je svim učiteljima, učenicima, roditeljima, bakama i djedovima u Hrvatskoj. Mogu ga koristiti na svom radnom mjestu, u vlastitom domu ili bilo gdje kamo ih odvede njihova potraga za znanjem, jer ono je posvuda i dostupno svima. Na brz, praktičan i posve IZZI način!
Pružimo našoj djeci nova znanja kroz Izzi!

Ovdje možete kupiti IZZI