text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Architecture Pariz 21044ID EK000322379

LEGO Architecture Pariz 21044ID: EK000322379

419,90 kn
Cijena
349,00 kn
Uhvatite raskoš arhitekture Pariza uz ovaj veličanstveni komplet LEGO Architecture Pariz Skyline u kojem su prikazani legendarni Slavoluk pobjede, Champs-Elysées, toranj Montparnasse, muzej Grand P...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uhvatite raskoš arhitekture Pariza uz ovaj veličanstveni komplet LEGO Architecture Pariz Skyline u kojem su prikazani legendarni Slavoluk pobjede, Champs-Elysées, toranj Montparnasse, muzej Grand Palais, Eiffelov toranj i Louvre s nadahnjujućom siluetom na horizontu.
Svaki je LEGO model dizajniran tako da pruži jedinstveno iskustvo građenja u kojem ćete uživati, uz stvarne boje i prikaz u relativnoj veličini. Trava, drveće i ukrasna pločica s imenom Paris završni su detalji od mnogih u prikazu najromantičnijeg grada na svijetu - izložite ga kod kuće ili u uredu i uzviknite: „Magnifique”!

• Model Pariza iz serije LEGO® Architecture.
• Sadrži izbor slavnih znamenitosti Pariza, uključujući Slavoluk pobjede, Champs-Elysées, toranj Montparnasse, muzej Grand Palais, Eiffelov toranj i Louvre te područje s travom i stablima.
• U kompletu dolazi i knjižica s informacijama o dizajneru, arhitekturi i povijesti svih građevina te povijesnim činjenicama o Parizu i njegovoj arhitektonskoj baštini. (Samo na francuskom i engleskom jeziku. Tekst na drugim jezicima možete preuzeti sa stranice LEGO.com/architecture.)
• Sadrži 4 x 32 popločanu podlogu s ukrasnom pločicom s nazivom Pariz.
• Izgradi modele najdinamičnijih gradova na svijetu uz kolekciju LEGO® Architecture Skyline.
• Kompletima iz serije LEGO® Architecture odajemo počast svijetu arhitekture od LEGO kocaka, a osmišljeni su za sve one koji vole putovanja, dizajn, arhitekturu i povijest.
• Komplet sadrži više od 694 dijela.
• Visok je više od 22 cm, širok 28 cm, a dubok 11 cm.

Set sadrži 649 dijelova.
Preporučena dob: 12+ godina.
Tip proizvoda LEGO Architecture
Brand LEGO®
Dobna Granica 12+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Architecture