text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Architecture Trg Trafalgar 21045ID EK000342294

LEGO Architecture Trg Trafalgar 21045ID: EK000342294

Cijena
569,00 kn
Sagradi model jednog od najpoznatijih gradskih trgova na svijetu od LEGO® kocaka. Trg TrafaIgar nalazi se u samom srcu Londona, a ime je dobio u čast lordu Horatiju Nelsonu nakon što je pobijedio N...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Sagradi model jednog od najpoznatijih gradskih trgova na svijetu od LEGO® kocaka. Trg TrafaIgar nalazi se u samom srcu Londona, a ime je dobio u čast lordu Horatiju Nelsonu nakon što je pobijedio Napoleonovu mornaricu u Bitki kod TrafaIgara 1805. Postao je omiljena turistička atrakcija i mjesto političkih i društvenih okupljanja. Detaljni LEGO model prikazuje Nacionalnu galeriju s prepoznatljivom kupolom i fasadom sa stupovima, Nelsonov stup koji štite 4 lava, poznate fontane na trgu i 4 postolja za kipove. Skini dijelove na stražnjem dijelu Nacionalne galerije i pristupi detaljnoj unutrašnjosti s kipom od kocaka i slikama. Stabla na rubovima, ukrašene svjetiljke i dijelovi ceste s 2 londonska autobusa i 2 crna taksija upotpunjuju model te dočaravaju pravi duh veličanstvene znamenitosti i jednog od najdinamičnijih gradova na svijetu.

• Model londonske znamenitosti trga Trafalgar iz kolekcije LEGO® Architecture.
• Sadrži Nacionalnu galeriju, Nelsonov stup s 4 lava, 2 fontane, 4 postolja za kipove, 10 stabala, 6 svjetiljaka te popločanu podlogu koja predstavlja trg te ceste na kojima su 2 londonska autobusa i 2 crna taksija.
• U kompletu dolazi i knjižica s informacijama o arhitekturi i povijesti svih građevina te povijesnim činjenicama o trgu Trafalgar i njegovoj arhitektonskoj baštini. (Samo na engleskom jeziku. Tekst na drugim jezicima dostupan je na stranici LEGO.com/architecture.)
• Sadrži dekorativnu pločicu s nazivom Trafalgar Square.
• Serijom LEGO® Architecture odajemo počast svijetu arhitekture LEGO kockama, a osmišljena je za sve one koji vole putovanja, arhitekturu, povijest i dizajn.
• Komplet sadrži više od 1190 dijelova.
• Uživaj u ugodno izazovnom i vrijednom iskustvu slaganja uz ovaj komplet iz serije LEGO® Architecture.
• Visok je više od 12 cm, širok 24 cm, a dubok 20 cm.

Set sadrži 1197 dijelova.
Preporučena dob: 12+ godina.
Tip proizvoda LEGO Architecture
Brand LEGO®
Dobna Granica 12+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Architecture