text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO City Policijska potjera za monster truckom 60245ID EK000322791

LEGO City Policijska potjera za monster truckom 60245ID: EK000322791

429,90 kn
Cijena
349,00 kn
Bum! Tresak je probudio uspavanog zaštitara banke! Podmukla kradljivica Big Betty i njezin lukavi pomoćnik opremili su supersnažni čudovišni kamion golemim magnetom. I upravo su istrgnuli sef iz zi...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bum! Tresak je probudio uspavanog zaštitara banke! Podmukla kradljivica Big Betty i njezin lukavi pomoćnik opremili su supersnažni čudovišni kamion golemim magnetom. I upravo su istrgnuli sef iz zida banke! Pomozi policijskom junaku Tomu Bennettu da pronađe lopove u policijskom nadzornom kombiju. Poslije pozovi policajku na superbrzom motociklu i kreni u potjeru!

• Poklonite akciju iz serije LEGO® City policijskim kompletom za slaganje LEGO City (60245) s više modela, uključujući čudovišni kamion s magnetnom rukom za dizanje, 2 lika iz televizijske serije LEGO City i još elemenata.
• Komplet za slaganje za djecu sadrži čudovišni kamion lopova s magnetnom rukom, model zgrade banke s magnetnim sefom, policijski nadzorni kombi i motocikl te figurice policijskog junaka Toma Bennetta i kradljivice Big Betty.
• Policijski nadzorni kombi i banka detaljno su uređeni iznutra, a djeca mogu izvući sef iz zida banke magnetnom rukom čudovišnog kamiona. Ovaj se komplet može kombinirati s drugim originalnim LEGO® kompletima.
• Savršen je za djecu od 5 godina i stariju jer su za njega potrebne samo osnovne vještine slaganja. Ovo je sjajan poklon za Božić, rođendan ili bilo koju drugu prigodu za djecu koja vole akcijske igračke ili za obožavatelje televizijske serije LEGO® City.
• Čudovišni kamion visok je više od 8 cm, dug 17 cm, a širok 9 cm kada je složen, a policijski nadzorni kombi visok je više od 8 cm, dug 12 cm, a širok 6 cm.
• Imate sreće! Baterije nisu potrebne, vozila iz ovog kompleta iz serije LEGO® City pokreću mala djeca s velikom maštom, pa igra može početi odmah!
• Početak igre ovom LEGO® igračkom vrlo je jednostavan. U kutiji se nalaze jednostavne upute za slaganje, pa samo otvorite vrećicu s kockama i neka zabava počne!
• Policijski kompleti igračaka iz serije LEGO® City sadrže realistične modele zgrada, fora vozila i zabavne likove koji potiču na kreativnu igru bez ograničenja, a pritom pomažu mališanima da razviju tjelesne sposobnosti i samopouzdanje.
• LEGO® kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije, pa možemo zajamčiti da su kompleti iz serije LEGO City skladni, kompatibilni te da se LEGO dijelovi jednostavno spajaju i razdvajaju svaki put.
• U grupaciji LEGO svi LEGO® dijelovi prolaze stroga ispitivanja kako bismo bili sigurni da svi naši kompleti ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži 362 dijela.
Preporučena dob: 5+ godina.
Tip proizvoda LEGO City
Brand LEGO®
Dobna Granica 5+
Namijenjeno za Dječake
Tema City Police