text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO City Uhićenje na autocesti 60242ID EK000322664

LEGO City Uhićenje na autocesti 60242ID: EK000322664

169,90 kn
Cijena
139,00 kn
Škriiiiip! Zloglasni lopov Vito bježi s ukradenim sefom punim novčanica i zlatnih poluga. Kreni u potjeru s hrabrim poručnikom Dukeom DeTainom u njegovu strašnom policijskom autu. Sudar! Vito se su...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Škriiiiip! Zloglasni lopov Vito bježi s ukradenim sefom punim novčanica i zlatnih poluga. Kreni u potjeru s hrabrim poručnikom Dukeom DeTainom u njegovu strašnom policijskom autu. Sudar! Vito se susreo sa sandukom ribe. I to frontalno! Dobro si ga presreo! Sada duboko udahni i pomozi Dukeu da uhiti smrdljivog lopova. Uživaj u akcijskim pustolovinama uz LEGO® City!

• Počastite mališane akcijskim uzbuđenjem automobilskih potjera u LEGO® Cityju uz fora policijski komplet (60242), osmišljen tako da potakne na maštovitu igru uloga bez ograničenja temeljenu na scenarijima iz stvarnog života.
• Komplet sadrži figurice televizijskog junaka LEGO® Cityja poručnika Dukea DeTaina, lopova Vite, fora model policijskog auta, sportski auto za bijeg, ukradeni sef i sanduk riba, pa je sve spremno za zabavnu i uzbudljivu akciju automobilske potjere!
• Djeca mogu kombinirati likove i aute iz kompleta s drugim originalnim LEGO kompletima za slaganje i stvoriti jedinstvene modele za igru ili izlaganje.
• Igračka za slaganje puna akcije sjajan je poklon za Božić, rođendan ili bilo koju drugu prigodu za dječake i djevojčice od 5 godina i starije koji vole maštovitu igru. Potrebne su samo osnovne vještine slaganja.
• Dukeov policijski auto visok je više od 4 cm, dug 12 cm, a širok 5 cm kada se složi, a Vitin kabriolet visok je više od 3 cm, dug 11 cm, a širok 5 cm.
• Baterije nisu potrebne! Ovu fora igračku pokreće dječja mašta, pa igra može odmah početi!
• Policijski komplet za igru sadrži tiskani priručnik za slaganje i interaktivnim priručnikom za slaganje Instructions PLUS, uz koje djeca mogu postati majstori slaganja! Dostupno u besplatnoj aplikaciji LEGO® Life za pametne uređaje.
• Policijski kompleti iz serije LEGO® City sadrže detaljno uređene zgrade, fora vozila i zabavne likove koji potiču na maštovitu igru uloga dok djeca smišljaju beskrajne pustolovine u okruženju koje nalikuje stvarnom životu u gradu.
• Svi kompleti za igru iz serije LEGO® City ispunjavaju najviše standarde industrije, pa možemo jamčiti da se zabavne igračke jednostavno spajaju i razdvajaju.
• U grupaciji LEGO bacamo, gnječimo, izvijamo, grijemo, grebemo i rastežemo kocke za slaganje iz serije LEGO® City kako bismo bili sigurni da svi kompleti ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Set sadrži 185 dijelova.
Preporučena dob: 5+ godina.
Tip proizvoda LEGO City
Brand LEGO®
Dobna Granica 5+
Namijenjeno za Dječake
Tema City Police