text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DOTS Glazbena narukvica 41933ID EK000380861

LEGO DOTS Glazbena narukvica 41933ID: EK000380861

59,00 kn
Cijena
35,00 kn
Rasturi dizajn uz uzbudljivu glazbenu narukvicu! Postavi tanku narukvicu na ravnu podlogu i stavi pločice u boji na nju. Dodaj pločice s notama na kreativne načine tako da odaju tvoj stil, a onda s...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Rasturi dizajn uz uzbudljivu glazbenu narukvicu! Postavi tanku narukvicu na ravnu podlogu i stavi pločice u boji na nju. Dodaj pločice s notama na kreativne načine tako da odaju tvoj stil, a onda stavi narukvicu i pokaži jedinstvenu osobnost svijetu! Vrijeme za promjenu? Preoblikuj narukvicu u skladu s raspoloženjem ili je zamijeni i podijeli s prijateljima ili obitelji! #dotyourworld

• Iznenadite kreativno dijete zaigranim kompletom LEGO® DOTS Glazbena narukvica (41933) i pošaljite ga na zabavno putovanje beskrajnih mogućnosti dizajna ručnog rada.
• Jedinstveni nakit za pokazivanje! Djeca mogu vježbati izražavanje osobnosti dok ukrašavaju nakit uz podesivu narukvicu i 32 šarene pločice. Igra počinje čim otvore vrećicu!
• Komplet je sjajan za brzo pokazivanje kreativnosti kada je sam. No djeca mogu upotrijebiti i pločice iz kompleta LEGO® DOTS Dodatne TOČKICE – serije 3 i 4 (41921 i 41931) ako žele obogatiti modele fora novim idejama.
• Svi ljubitelji umjetnosti i rukotvorina uživat će u ovom kreativnom kompletu. Otporna narukvica i posebne ukrašene pločice zabavan su poklon ili malo iznenađenje za djecu od 6 godina i stariju.
• Malene i prijenosne. Narukvica je duga više od 20 cm, pa je komplet savršen za mlade dizajnere koji žele vježbati stvaranje kreacija, a onda nositi omiljeni model.
• Otvorite vrećicu s igračkom i zabava počinje ukrašavanjem narukvice. Uz jednostavne upute na ambalaži dizajniranje je mačji kašalj, a djeca mogu stalno smišljati nove uzorke.

Set sadrži: 33 dijela
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO DOTS
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema DOTS