text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO MINDSTORMS Izumitelj robota 51515ID EK000378553

LEGO MINDSTORMS Izumitelj robota 51515ID: EK000378553

Ostvarite 10% popusta na ovaj proizvod uz kod GENIJALCI!
Akcija traje od 20.1. do 28.2.2022. ili do isteka zaliha.

2.799,00 kn
Cijena
2.699,00 kn
Uđi u svijet nevjerojatnih, interaktivnih robota i vozila s kompletom LEGO® MINDSTORMS® Izumitelj robota! Sastavi nevjerojatne modele i kodiraj ih na mobitelu ili prijenosnom računalu te sudjeluj u...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uđi u svijet nevjerojatnih, interaktivnih robota i vozila s kompletom LEGO® MINDSTORMS® Izumitelj robota! Sastavi nevjerojatne modele i kodiraj ih na mobitelu ili prijenosnom računalu te sudjeluj u izazovnim misijama i zabavnim aktivnostima. Komplet sadrži mnogo LEGO dijelova, pa možeš osmisliti i vlastite modele i podijeliti ih s drugim obožavateljima robota u aplikaciji LEGO Life. Sastavi vlastitog robota i smisli svoja pravila uz Izumitelj robota!

• Uz model LEGO® MINDSTORMS® Izumitelj robota (51515) djeca usvajaju osnovne vještine u području STEM-a dok kodiraju i igraju se robotima na daljinsko upravljanje i inteligentnim kreacijama koje ispaljuju rakete, dodaju se loptom, voze se i još mnogo toga!
• Djeca mogu sastaviti Charlieja, Trickyja, Blasta, M.V.P.-a i Gelu te uživati u raznim aktivnostima i misijama u aplikaciji LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor temeljenoj na programu Scratch (popis kompatibilnih uređaja možete pronaći na stranici LEGO.com/devicecheck).
• Komplet sadrži gotovo 1000 dijelova, ima inteligentni sustav, 4 srednja motora, senzor boja i senzor udaljenosti sa sučeljem, pa mališani mogu sastaviti i vlastite zabavne robotske igračke i podijeliti ih putem aplikacije LEGO Life.
• Za obožavatelje serije LEGO® BOOST i djecu koja vole LEGO slaganje i igru robotima Izumitelj robota sjajan je sljedeći korak. Osim toga, odličan je dar za djecu od 10 godina i stariju, za rođendan, Božić ili bilo koju drugu prigodu.
• Blast je visok 36 cm kada stoji, a Gelo je dug 24 cm. Motorizirane komponente iz ovog kompleta kompatibilne su i s kompletima LEGO® BOOST Kreativna alatna kutija (17101), Zapovjednik droida (75253) i drugima.
• Punjiva baterija jednostavno se postavlja i dolazi u kompletu, tako da ne morate tražiti zamjenske baterije kada zabava treba početi.
• Besplatna aplikacija za kodiranje LEGO® MINDSTORMS® Robot Inventor za djecu ima sučelje temeljeno na programu Scratch, digitalne upute za slaganje, 50+ aktivnosti te podršku za Python za naprednije programere.

Set sadrži: 3187 dijelova
Preporučena dob: 10+ godina

Tip proizvoda LEGO Mindstorms
Brand LEGO®
Dobna Granica 10+
Namijenjeno za Dječake
Tema Mindstorms