text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Morska bitka na katamaranima 71748IDEK000375987

LEGO Ninjago Morska bitka na katamaranima 71748ID:EK000375987

599,00 kn
Cijena
519,00 kn
Uzbudljive morske avanture čekaju obožavatelje ninja u jedinstvenom i superfora kompletu igračaka LEGO® NINJAGO® Morska bitka na katamaranima (71748). Jedan od 2 katamarana u kompletu može se ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 26.10.2021

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uzbudljive morske avanture čekaju obožavatelje ninja u jedinstvenom i superfora kompletu igračaka LEGO® NINJAGO® Morska bitka na katamaranima (71748).
Jedan od 2 katamarana u kompletu može se podijeliti na 3 plovila, od kojih jedan ima i mali zatvor, pa djeca imaju sve što trebaju za uživanje u satima maštovite igre.
Igračka s ninjama sadrži 6 figurica: otočnog Jaya, otočnog Kaija i otočnog Zanea te njihove neprijatelje vođu Mammatusa, Čuvara Groma i Čuvara Buke. Svi su naoružani kopljima, mačevima i štitovima za još uzbudljiviju borbenu akciju za djecu.
Igračke iz serije LEGO NINJAGO otvaraju svijet uzbudljivih pustolovina. Mali graditelji uživat će u slaganju fora modela te se udružiti s junacima ninjama u borbi protiv zlikovaca i usvojiti ključne životne vještine dok se igraju nevjerojatnom kolekcijom igračaka za ninje, uključujući zmajeve, robote i hramove.
Upravljaj sjajnim katamaranom ninja u opasnoj morskoj bitki protiv Čuvara! Prijeđi u način rada za napad i ispali iz pucača na opruge. Opa! Snažni bojni katamaran Čuvara, koji se može rastaviti na 3 zasebna čamca, jedan sa zatvorom, pokušava te potopiti oštricama i smrtonosnim pucačima. Moraš pobijediti u morskoj bitki i osvojiti dragocjeni olujni talisman.


• LEGO® NINJAGO® Morska bitka na katamaranima (71748) akcijski je komplet igračaka s ninjama koji sadrži 2 katamarana, od kojih se jedan može podijeliti na 3 broda, pa djeca mogu glumiti uzbudljive morske bitke.
• Sadrži 6 figurica iz televizijske serije LEGO® NINJAGO®: otočnog Jaya, otočnog Zanea i otočnog Kaija koji se bore protiv vođe Mammatusa i Čuvara Groma, sve s fora oružjem!
• Borbeni katamaran Čuvara ima 2 pucača na opruge i može se podijeliti na 3 zasebna broda, jedan s malim zatvorom za ninje, a drugi s 2 pucača i sandukom dijamanata.
• Katamaran ninja ima 2 pucača na opruge i može se sklopiti za brzinu ili rasklopiti za napad.
• Akcijski komplet od 780 dijelova zabavan je model za djecu od 9 godina i stariju te je odličan rođendanski ili blagdanski poklon kojim će zadiviti prijatelje.
• Katamaran Čuvara visok je više od 22 cm, dug 33 cm, a širok 24 cm, sjajna veličina za ukras u dječjoj sobi između bitaka.
• Bacite oko na druge komplete nadahnute televizijskom serijom NINJAGO®, uključujući komplete Lloydov čoper za prašumu (71745), Zmaj iz prašume (71746) i Selo Čuvara (71747).
• LEGO® NINJAGO® donosi nevjerojatnu kolekciju fora kompleta igračaka na koje će svi obožavatelji ninja biti ponosni i uz koje će usvojiti pozitivne životne vještine kroz uzbudljive pustolovine s junacima.
• LEGO® kocke već se više od 6 desetljeća izrađuju od nekih od najkvalitetnijih materijala kako bi se pouzdano spajale i razdvajale svaki put. Nisu potrebne vještine ninje!
• LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju stroge standarde sigurnosti, pa su djeca u sigurnim rukama.

Set sadrži: 780 dijelova
Preporučena dob: 9+ godina

Tip proizvoda LEGO Ninjago
Brand LEGO®
Dobna Granica 9+
Tema Ninjago