text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Star Wars Klonirani vojnici 501. legije 75280ID EK000335794

LEGO Star Wars Klonirani vojnici 501. legije 75280ID: EK000335794

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava.
Kupko dijeli kodove za popust. Saznaj više.
Akcija traje od 12.8. u 9h do 16.8.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca.

Cijena
199,00 kn
Postavi epsku bitku između kloniranih vojnika iz 501. legije i borbenih droida separatističke vojske. Drži droide na oku iz kabine AT-RT-a kroz električni dalekozor. Pokreni napad jurnikom BARC i i...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Postavi epsku bitku između kloniranih vojnika iz 501. legije i borbenih droida separatističke vojske. Drži droide na oku iz kabine AT-RT-a kroz električni dalekozor. Pokreni napad jurnikom BARC i ispali iz brzih pucača. Uzvrati napad blasterima borbenih droida. Tko će pobijediti u uzbudljivoj pustolovini u seriji LEGO® Star Wars™? Ti odlučuješ.

• Djeca mogu glumiti klonirane vojnike iz 501. legije i ponovno proživjeti uzbudljivu akciju iz filma Ratovi zvijezda: Ratovi klonova u akcijskom kompletu 75280 iz serije LEGO Star Wars™, s hodačem AT-RT i jurnikom BARC.
• Komplet za slaganje iz serije LEGO® Star Wars™ sadrži 4 LEGO figurice: 3 nova klonirana vojnika 501. legije i mlaznog vojnika iz 501. legije s elementom mlaznog pogona te 2 borbena droida i oružje za bitke.
• Hodač AT-RT ima novu kombinaciju boja iz kolovoza 2020., pomične noge, pucač, priključke za elemente blastera i električnog dalekozora, a jurnik BARC ima 2 pucača za poticanje na kreativnu igru.
• Komplet za igru i slaganje od 285 dijelova savršen je rođendanski ili blagdanski poklon za dječake i djevojčice od 7 godina i starije. Dva se vozila mogu voziti i u videoigri LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
• Kompaktni i čvrsti hodač AT-RT iz serije LEGO® Star Wars™ visok je više od 17 cm, dug 9 cm, a širok 8 cm. To je praktična veličina za spremanje u dječji ruksak uz jurnik BARC kako bi se mogli igrati gdje god bili.
• Baterije nisu potrebne za ovu nevjerojatnu dječju igračku za slaganje, sastavljena je samo od LEGO® kocaka i pokreće je dječja mašta, pa akcija nikad ne prestaje.
• Razmišljate o kupnji ovog popularnog kompleta za slaganje iz Ratova zvijezda nekom tko nikad prije nije imao LEGO® komplete? Nema problema. U kutiji su jednostavne ilustrirane upute. Igra počinje čim otvorite kutiju!
• Igračke za slaganje iz serije LEGO® Star Wars™ fantastične su za djecu (i odrasle obožavatelje) koja žele glumiti scene iz sage o Ratovima zvijezda, smišljati vlastite galaktičke pustolovine i izlagati kolekcionarske modele za slaganje.
• Još od 1958. LEGO® kocke ispunjavaju najviše standarde industrije, tako da su čvrste i jednostavno se spajaju i razdvajaju svaki put. I to bez primjene Sile!
• LEGO® kocke i dijelove testiramo na gotovo svaki zamislivi način kako bismo bili sigurni da svi kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na planetu Zemlji i u dalekim galaktikama!

Set sadrži 285 dijelova.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tip proizvoda LEGO Star Wars
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Dječake
Tema Star Wars