Kako mogu promijeniti svoje podatke? - eKupi tržnica - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda

Kako mogu promijeniti svoje podatke?

Svoje podatke možete izmijeniti u aplikaciji za trgovce klikom na link „Moji podaci“ koji se nalazi u glavnom izborniku s lijeve strane. Klikom na „Moji podaci“ otvara se sučelje unutar kojeg možete dodavati logo ili mijenjati postojeći logo, mijenjati banku i broj računa, datum rođenja, matični broj, e-mail adresu, naslov i OIB, ukoliko ste neki od podataka pogrešno naveli.

Dodavanje i izmjena logotipa
Logo mora biti u .jpg formatu veličine 200x150px. Kako biste dodali logo kliknite na polje "Odaberite datoteku" u gornjem dijelu stranice, potražite logo i povucite sa svog računala. Kako bi se logo pokazivao na vašem profilu, potrebno ga je spremiti klikom na gumb "Spremi".

Izmjena vaših podataka
Klikom na padajući izbornik promijenite svoju banku tako da iz padajućeg izbornika odaberete novu banku. Sve ostale podatke o trgovcu - broj računa, matični broj, e-mail adresu, naslov možete promijeniti klikom u polje koje se mijenja te brisanjem starih i unosom novih podataka.   *Datum rođenja kao ni OIB nije moguće naknadno mijenjati. Za izmjene ovih podataka javite nam se na podrska@ekupi.hr. Kada ste izmijenili sve podatke potrebno je kliknuti na gumb "Spremi" u donjem desnom dijelu stranice.

Upravljanje vašim adresama
Podatke o adresi možete izmijeniti u aplikaciji za trgovce klikom na link „Moje adrese“ koji se nalazi u glavnom izborniku s lijeve strane, ispod „Moji podaci“. 1. Izmjena postojeće adrese Postojeću adresu možete promijeniti klikom na polje koje se mijenja te brisanjem starih i unosom novih podataka. Svaku izmjenu potrebnoj je spremiti klikom na gumb "Spremi izmjene" u gornjem dijelu stranice. 2. Dodavanje nove adrese Klikom na gumb "Dodaj novu adresu" otvorit će se nova polja za unos još jedne adrese. Ta je polja potrebno popuniti podacima o dodatnoj adresi i kliknuti na gumb "Spremi izmjene" kako bi adresa ostala zapamćena. 3. Brisanje adrese Klikom na gumb "Obriši ovu adresu" u gornjem desnom uglu polja za unos adrese trajno ćete obrisati podatke o toj adresi.

Svakako obratite pažnju da su vaši podaci uvijek ažurni kako biste mogli bez problema primati uplate kupaca.
Klikend