Philips Sonicare vodič za kupnju - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda
Nov osjećaj čistih zubi, Philips sonicare

Električna ili manualna četkica za zube? Pitanje je retoričko

Napredne performanse današnjih električnih četkica i njihova superiornost u čišćenju naslaga čine ih odličnim odabirom prije svih klasičnih (manualnih) četkica za zube. U mnoštvu električnih rješenja za zube, Philips je stvorio četkicu za zube koja oralnu higijenu i zdravstvenu zaštitu ne prepušta slučaju - Philips Sonicare DiamondClean. Najnapredniji model sonične četkice za zube, koju stomatolozi diljem svijeta i u Hrvatskoj, preporučuju kao najbolje rješenje za svakodnevnu njegu zuba i desni, nije samo odgovor na sve vaše zdravstvene zahtjeve već i na jednu stvar na koju su svi posebno osjetljivi – bjelina zubi.

Bjelji zubi za 3 dana, Philips sonicare

DiamondClean četkica za dijamantno blistav osmijeh

Gubitak pigmenta na zubima potpuno je prirodna stvar, ali nažalost estetski poprilično neprihvatljiva. Osmijeh je prvo što primijetimo na nekoj osobi. Kada je lijep i prirodan, podiže samopouzdanje i mijenja način na koji doživljavamo sebe, ali i način na koji nas vide drugi. Philips Sonicare DiamondClean sonična električna četkica dostiže čak 62 000 pokreta u minuti i na taj način osigurava za 2 nijanse bjelje zube već nakon tjedan dana korištenja te poboljšava zdravlje desni u samo 2 tjedna. Ova revolucionarna četkica za zube baš zato bit će posebno korisna pušačima, osobama koje konzumiraju velike količine kave, vina ili drugih napitaka odnosno hrane koja mijenja prirodnu boju zubi. Također, Sonicare električna četkica spremna je na izazove najzahtjevnijih korisnika. Sa svojih 5 načina rada tako nudi standardno 2-minutno čišćenje zubi, izbjeljivanje u programu koji traje 2,5 minuta, poliranje koji u jednoj minuti osvježava i polira površinu zubi te gum care program za one s problemima s desnima te sensitive program za ljude s osjetljivim zubima.

Zdravi desni u dva tjedna, Philips sonicare

Električna četkica koja misli umjesto vas


Philips Sonicare električne sonične četkice za zube imaju mnoge pametne funkcije koje olakšavaju svakodnevnu upotrebu. Osim mjerača vremena koji nakon 30 sekundi signalizira da morate promijeniti mjesto četkanja zubi, start funkcija posebno će oduševiti početnike jer tijekom prvih 14 dana korištenja postupno povećava jačinu kako bi se prilagodili na nov način oralne higijene. Snažne sonične vibracije pretvaraju pastu za zube u mjehuriće koji uklanjaju naslage, a zatim te mjehuriće usmjeravaju duboko između zuba i uzduž linije desni. U samo 2 minute pranja s Philips Sonicare električnom četkicom postigne se ono što se običnom četkicom postigne u tek mjesec dana. Pranje zubi s DiamondCleanom električno četkicom poseban je doživljaj. Osjećat ćete se kao da ste prvi put uistinu oprali zube.
Koja je četkica za mene, Philips sonicare

DiamondClean četkice za zube

FlexCare četkice za zube

FlexCare Platinum četkica za zube

HealthyWhite četkice za zube

Električne četkice za djecu

Duo pakiranja četkica za zube

Na vrh

DiamondClean Smart četkice za zube