GalaxyDaVinci - eKupi.hr
01 333 8888
Katalog proizvodaPrednaručite Samsung Galaxy Note10 i Note10+!Novi Samsung Galaxy Note10 i Note10+ su konačno predstavljeni i možete ih prednaručiti već od danas pa do 22.8.2019.

Iskoristite promotivni period, prednaručite Samsung Galaxy Note10 ili Note10+  i zamijenite stari mobitel te uštedite do 3.000 kn. Uvjete zamjene starog uređaja za popust možete pronaći ovdje.

Samsung Galaxy Note10

Samsung Galaxy Note10+

Samsung Galaxy Note10 i Note10+ donose novu razinu snage jer pružaju mobilno iskoustvo koje je poput računala, igraće konzole, kamere za filmsku tehnologiju i inteligentne olovke - sve u jednom uređaju.
Webp.net-resizeimage (1).png


Samsung Galaxy Note sada je dostupan u dvjema veličinama te po prvi put možete odabrati veličinu koja vam najbolje odgovara!
Webp.net-resizeimage.jpg

Vrlo elegantan nehrđajući čelik i staklo savršeno se stapaju - sve u impresivno tankom dizajnu. Zaslon je Dynamic AMOLED s malim prednjim objektivom kamere, koji sjajno radi u svim uvjetima. Prednja kamera sitna i diskretno postavljena radi smanjivanja prekida na zaslonu. Okviri su pomaknuti skroz iza, pa dobivate zaista legendaran prikaz. Unutar zaslona skriven je ultrazvučni skener otiska prstiju. Pulsira kako bi otkrio 3D brazde i udubine Vašeg otiska prsta za nevidljivu sigurnost.

Profesionalna kamera koja svakodnevne fotografije i videozapise pretvara u legendarne trenutke. Snimite nevjerojatne boje i detalje u 4K UHD. Doživite bogate nijanse i kontrast koji ostaje precizan u svakoj sceni uz HDR10+ i dinamičko mapiranje nijansi. Uživajte u kinematografskom iskustvu, kako na otvorenom pri jakom dnevnom svjetlu tako i u mraku. HDR10 + je certificiran sa Dynamic Tone Mapping tehnologijom za prikaz nijansi i kontrasta onako kako bi trebali biti, pa je gledanje HDR10 + sadržaja na YouTubeu živo i uzbudljivo

Webp.net-resizeimage (1).jpg

Novi sustav kamera donosi naprednu filmsku tehnologiju na mobilni uređaj i olakšava upotrebu. Posebni efekti, sada za mobilne videozapise - zamaglite pozadinu pomoću efekta za videozapise bokeh kako biste postigli filmsku dubinu polja i dodali posebne efekte u stvarnom vremenu te uhvatili umjetničke trenutke koji se ističu. Zoom-in Mic omogućuje Vam da snimate željene zvukove - kontrolirajte zvuk oko sebe dok povećavate ili smanjujete sliku, zahvaljujući čemu možete snimiti zvuk koji Vam je važan.Super brzo punjenje – 30-minutno punjenje koje traje čitav dan! 
Koristite 25W napajanja za 30-minutno punjenje koje traje cijeli dan. Ili odbacite kabel uz brzo bežično punjenje 2.0 Riječ je o dosad najvećoj bateriji Note uređaja. Vrhunska inteligencija prepoznaje i prilagođava se Vašim mobilnim navikama kako bi nadživjela dan
Webp.net-resizeimage (2).jpg

Jedinstvena S Pen olovka definira doživljaj Note uređaja. Elegantnim i jedinstvenim dizajnom slijedi Vaše pokrete te dulje piše, crta i upravlja. S Penolovka sada je Vaš daljinski upravljač - klikanjem pomičite prezentaciju, reproducirajte i pauzirajte videozapise ili snimite fotografiju - sve to sa S Pen olovkom. Izvoz teksta odmah pretvara Vaš rukopis u tekst - zapišite svoje misli, a potom jednostavno dodirnite da biste bilješke projekta pretvorili u čitki tekst koji možete kopirati, zalijepiti i podijeliti