Sony Xperia - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda

  Sony Xperia smartphone uređaji

Xperia smartphone uređaji kombiniraju izniman dizajn i vrhunske tehnologije zabave s moćnim performansama. U Xperia modelima može se pronaći najbolje od Sony tehnologija koje korisnicima omogućavaju da zabilježe uspomene vrhunskom kamerom, slušaju glazbu koju vole uz nenadmašnu kvalitetu zvuka, igraju se u pokretu i povežu se s onima koje vole.
Sony Xperia XZ serijaSony Xperia XA serijaSony Xperia L serija

Aktualne promocije

mSony Xperia xz2
Sony Xperia XZ3

Sonyjev novi top model smartphonea Xperia XZ3 donosi besprijekoran dizajn za doživljaj gledanja sadržaja kojem ćete se potpuno prepustiti. Fantastičan 6-inčni 18:9 QHD+ HDR OLED zaslon koji pokreću Sonyjeve nagrađivane BRAVIA® OLED TV tehnologije donosi dublje nijanse crne, oštrije fotografije i življe boje. Prekrasno zaobljeno 3D staklo besprijekorno uklapa OLED zaslon u tanko kućište telefona koji savršeno leži u ruci. Side sense sučelje koristi umjetnu inteligenciju da pametno predvidi koje su vam aplikacije najpotrebnije i čini ih jednostavno dostupnima. 19 MP Motion Eye™ glavna kamera i 13 MP prednja kamera omogućavaju jedinstvene tehnike snimanja i fotografiranja, uključujući 4K HDR filmsko snimanje, Full HD 960FPS Super slow motion i napredni 3D Creator koji sada prepoznaje i izraze lica. 
Sony Xperia XA2

Smartphone s moćnom 23 MP kamerom, beskrajnim dizajnom i super ergonomijom. Zabilježite svaki detalj sa istinski impresivne fotografije baš svaki put zahvaljujući kameri sa 23 MP i Exmor RS ™ for mobile senzorom. Neka još više vaših prijatelja stane u kadar sa selfie kamerom sa super širokim poljem gledanja od 120° i 8 MP. Okidač dlanom (hand shutter) automatski prepoznaje vaš dlan i snima selfieje u još boljoj, prirodnoj pozi. Full HD zaslon je stvoren da privuče poglede. Beskrajan dizajn vam omogućava da vidite više jer svu akciju donosi se do ruba vašeg 5,2-inčnog zaslona. Ergonomski dizajn Xperia XA2 modela takav je da savršeno leži u vašoj ruci kao a je stvoren baš za vas. A ako njime želite upravljati jednom rukom, jednostavno ćete prebaciti način gledanja na mini zaslon. S kapacitetom od 3300 mAh, Xperia XA2 vam daje snagu na koju se možete osloniti. Naša Smart Stamina, Qnovo prilagođeno punjenje i Battery Charging tehnologija funkcioniraju kako bi nadgledali rad baterije pa možete računati na svoju bateriju još duže.