Sreća je veća uz darivanje - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda


Darujte uz osmijeh za osmijeh!

Postoji li ljepši način da završimo jednu i započnemo novu godinu od primanja osmijeha koji nam daju priliku za zajedništvo i pokreću ono najbolje u nama?

Centar za autizam i eKupi
, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, organiziraju humanitarni projekt naziva SREĆA JE VEĆA UZ DARIVANJE, koji nam svima daje priliku osvijestiti da su osobe s autizmom ovdje i da nas trebaju. Humanitarni projekt je usmjeren prema odraslim korisnicima Centra za autizam čije smo stvarne nadimke i iskrena pisma sa željama naveli na ovoj stranici. Otkrili su nam svoje misli, skrivene želje i osjećaje i kroz pisma nam rekli što bi voljeli dobiti za Božić, što ih veseli i što im pomaže. Na temelju njihovih želja smo pripremili poklone koje im svatko od vas može pokloniti.
Kako biste sudjelovali u humanitarnoj akciji, dovoljno je kupiti neki od pripremljenih poklona koje možete pregledati u nastavku. Vrijednost nekih poklon paketa je umanjena za vrijednost proizvoda koji je doniran.

Sve poklone koji ne budu kupljeni do kraja humanitarne akcije, eKupi će svakako zapakirati i poslati korisnicima Centra za autizam, kako i dolikuje svakom Djedu Božićnjaku. Budite naši vilenjaci i pomozite nam da svakoga dočeka poklon s njegovim imenom ispod bora. Završite 2018. godinu bolji za najmanje jedan osmjeh :)

Zahvaljujemo partnerima koji svojom donacijom pomažu u realizaciji ovog projekta: Alca Zagreb d.o.o., Atlantic Trade, D-INTER d.o.o., Didacta, Egmont, Eurocom, Eurotrade, Gorenje, Harvey Norman d.o.o., HT u suradnji sa GNK Dinamo i Hrvatskim košarkaškim savezom; M SAN Grupa, Philips, Profil Klett, Studio moderna, Školska knjiga, Vitapur. 
Zahvaljujemo djelatnicima MR Servisa koji su sudjelovali u donacijama.