text.skipToContent text.skipToNavigation

Bridgestone 225/45R18 95Y POTENZA S001 XL TL, Pot: A, Pri: B, Buka: 070 dBIDEK000285740

Cijena
1.103,31 kn
Bridgestone Potenza S001 je odabrana od vrhunskih proizvođača sportskih automobila kao što su Ferrari, Aston Martin i Lexus. Potenza S001 je vrhunska guma visokih performansi. S novom optima...

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bridgestone Potenza S001 je odabrana od vrhunskih proizvođača sportskih automobila kao što su Ferrari, Aston Martin i Lexus. Potenza S001 je vrhunska guma visokih performansi. S novom optimalnom krutošću bloka koja nudi poboljšane vučne i kočione sposobnosti, ona kombinira velike brzine i udobniju vožnju u svim uvjetima.

KLJUČNE PREDNOSTI:
• Vrhunski u visokim performansama
• Izuzetna rukovanje, preciznost i reakcija
• Vrhunska kontrola i držanje na mokrom i suhom
• Poboljšane performanse kočenja na mokrom i suhomPotenza S001 je vrhunska guma koja maksimizira performanse u vrhunskim sportskim automobilima. Dokazana stabilnost velike brzine, vrhunsko rukovanje i u vlažnim i suhim uvjetima i izvrsne performanse kočenja. Vrhunski komfor u vožnji uz glatko rukovanje i smanjenu buku.
Ojačano kućište poboljšava upravljivost i osigurava vožnju jednako udobnu koliko i prikladno sportsku za automobile visokih performansi. Bridgestone Potenza S001 sadrži izbor ispravno izvedenih instalacija za automobile opremljene TPMS (sustav za nadzor tlaka u gumama). Ova revolucionarna tehnologija guma omogućava vam održavanje kontrole i vožnju na sigurnoj gumi.


Upozorenje!
Provjerite ograničenja opterećenja u priručniku za vlasnika vozila. Preopterećivanjem vozila opterećuju se gume i ostali važni dijelovi vozila. To može biti uzrok slabe upravljivosti, povećane potrošnje goriva i kvara gume. Također može prouzročiti ozbiljno pucanje, odvajanje dijelova ili "ispuštanje zraka".

Ovdje možete pronaći dokumente koji će vam pomoći pri odabiru i kupnji guma:
Informacije o podacima na gumama možete pronaći ovdje
Informacije o načinu kupnje guma možete pronaći ovdje

Slike proizvoda su informativnog tipa i moguće je da u potpunosti ne odgovaraju proizvodu. Sve gume u ponudi su unutar starosti 2 godine.

*Službeni stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene prije manje od 5 godina, pod uvjetom da su pravilno skladištene.

Brand Bridgestone
Jamstvo 1 god
Promjer 18
Visina 45
Širina 225
Sezona Ljetna
Maksimalna brzina Y(300)
Nosivost 95
Vrsta vozila Osobno vozilo