text.skipToContent text.skipToNavigation

WALDBECK POWER ROCK, VRTNA UTIČNICA, 4-STRUKI RAZDJELNIK, 1,5 M, KAMEN S UTIČNICAMA, STIJENA, BijelaIDEK000379108

Cijena
279,00 kn
POWER ROCK VRTNA UTIČNICA I vi ste umorni od neprestane uporabe produžnog kabla u vrtu kad kosite travnjak, za električni roštilj ili za osvjetljavanje večernjeg partyja? S utičnicom u kam...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 13.05.2021

POWER ROCK VRTNA UTIČNICA

I vi ste umorni od neprestane uporabe produžnog kabla u vrtu kad kosite travnjak, za električni roštilj ili za osvjetljavanje večernjeg partyja? S utičnicom u kamenu Power Rock tvrtke Waldbeck s time je moguće skončati. Za lijepim, svijetlosivim kamenom, izrađenim od umjetnog kamena, skrivaju se četiri utičnice sa zaštitnim kontaktom (IP44), koje će prekinuti dosadno povlačenje kablova. Otporan na prskajuću vodu i zimu, pogodan je za trajnu instalaciju u vrtu kao izvor energije za razne električne uređaje. Cjelokupne izvedbe čak 3680 watta, razdjelnik je na raspolaganju za istodobnu opskrbu strujom kosilice, pile i vrtnog radija.

Utičnice su smještene za sklopivim vratašcima uređaja Power Rock, koja ostaju sigurno zatvorena zahvaljujući magnetskom zatvaranju. Četiri otvora na donjoj sklopivoj plohi osiguravaju provlačenje kablova vaših uređaja. Kako kamen ne bi odnijeli zavidni susjedi, može se jednostavno prišarafiti na pločice ili zid. Potrebni montažni materijal isporučuje se odmah. Kako tko kad ste odsutni ne bi upotrebljavao vaš dovod struje, 1,5-metarski kabel dekorativna opskrbljivača energijom Waldbeck može se bez problema isključiti.

Uređaj Waldbeck Power Rock nije samo koristan, on je i ukras za vrt. Od umjetnog je kamena modeliran svijetli granitni blok, koji će se kao uljepšanje uklopiti u žardinijeru ili na travnjaku.

Najbolji:
4-struki razdjelnik utičnica sa zaštitnim kontaktom
Otporan na prskajuću vodu i zimu prema IP44 (16 A/250 V~)
Lijepi umjetni kamen, izrađen od umjetnog kamena, koji izgleda kao svijetlosivi granit

Detalji o proizvodu:
Sklopiva vrata s magnetskim zatvaranjem i 4 otvora za kabel
Dužina kabla: 1,5 m (H07RN-F3G1 5 qmm)
Pogodna za trajnu instalaciju kao energetska stanica za vanjski prostor
Uključen montažni materijal
Cjelokupna izvedba: 3680 W maks.
Punjenje: 220 - 240 V/50 - 60 Hz

Sadržaj pošiljke:
1 x uređaj
Upute za korištenje

Dimenzije:
19 x 19 x 20 cm (Š x V x D)
Težina: oko 3 kg