text.skipToContent text.skipToNavigation

Praktik Tools set aku kutna brusilica + baterija 3,0ah + punjač - FLEX POWERIDEK000250176

Cijena
699,99 kn
Akumulatorska kutna brusilica pogodna za sve radove brušenja ili rezanja, različitih metala. Izuzetno snažna i izdržljiva. Obzirom da se radi o akumulatorskom alatu niste vezani za izvor elektr...

Jamstvo: 4 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 21.05.2021

Akumulatorska kutna brusilica pogodna za sve radove brušenja ili rezanja, različitih metala. Izuzetno snažna i izdržljiva.
Obzirom da se radi o akumulatorskom alatu niste vezani za izvor električne energije, tako da je možete koristi bilo gdje. Također u radu vam ne smeta kabel koji smanjuje prostor djelovanja. Kompaktna konstrukcija omogućuje lagan i jednostavan rad.
Dodatna bočna ručka za bolju kontrolu prilikom rada, podesiva je u dva položaja. Tijelo brusilice je izvedeno tanje, kako bi korisniku pružila dobru kontrolu prilikom rada i bolje ležala u ruci, te je odlično izbalansirana. Podesivi štitnik u više položaja.
Akumulatorska kutna brusilica opremljena je zaštitom od preopterećenja, a robusno aluminijsko kućište dizajnirano je za dugi životni vijek.
Ovaj stroj spada u FLEXPOWER liniju što znači da su baterije kompatibilne sa svim uređajima u toj liniji. U isporuku uključena 1 x 3,0Ah FLEXPOWER baterija i FLEXPOWER brzi punjač.
Brusna ploča (Ø) 115 mm
Tip proizvoda Kutne aku brusilice
Napon akumulatora 18 V
Maks. br. okr. u slob. hodu 9000 okr/min
Brand Praktik Tools
Jamstvo 4 god