text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL set aku bušilice i brusilice TC-TK 18 Li Kit (CD+AG)IDEK000286854

Cijena
1.099,00 kn
Kataloški broj: 4257238 Osnovni set za sve! Ovaj set alata sadrži dva osnovna alata koja pružaju osnovu za svaku situaciju koja uključuje ručne radove u radionici ili u kući. Bušilica i kutna b...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 17.05.2021

Kataloški broj: 4257238
Osnovni set za sve! Ovaj set alata sadrži dva osnovna alata koja pružaju osnovu za svaku situaciju koja uključuje ručne radove u radionici ili u kući. Bušilica i kutna brusilica u praktičnim bežičnim verzijama.
Akumulatorska bušilica je kompaktni i snažni alat koji je idealno prikladan za radove bušenja i odvijanja vijaka. Vrlo je svestran višenamjenski alati koji u jednom stroju kombinira dva električna alata - bušilicu i odvijač. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji punjivih baterija, aku bušilica olakšava poslove poput rada na drvu.
Aku kutna brusilica namijenjena je brušenju, rezanju i poliranju metala, kamena i drveta. U usporedbi s električnom verzijom, aku model je daleko praktičniji i prilagođen individualnim zahtjevima.
Akumulatorska bušilica:
Broj okretaja: 0-550 min-1
Postavke zakretnih momenata: 20+1
Maks. zakretni moment: 35 Nm

Akumulatorska kutna brusilica:
Veličina zaštite rezne ploče: 115mm
Broj okretaja: 8500 min-1
Maks. debljina reza: 28 mm

Kompatibilne baterije za Einhell PXC alate možete pronaći ovdje

2+1 produljeno jamstvo za Power X-Change uređaje!Einhell nudi produljenje jamstva za Power X-Change uređaje s 24 na 36 mjeseci - i to potpuno besplatno! Sve što trebate je registrirati online Vaš Einhell Power X-Change proizvod unutar 60 dana od dana kupnje. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
Produžite jamstvo na Power X-Change bateriju na 2 godine!Power X-Change baterije razvijene su kako bi zadovoljile najviše standarde kvalitete i sigurnosti.
Jednostavno registrirajte Power X-Change bateriju unutar prvih 60 dana nakon datuma kupnje i iskoristite naše produljeno jamstvo na bateriju. Umjesto zakonskog jamstva od 6 mjeseci dobit ćete besplatno 2-godišnje jamstvo proizvođača.
Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Broj alata u setu 2 kom
Napon akumulatora 18 V
Broj baterija u paketu 2 kom
Brand Einhell
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Aku setovi alata
Masa 4 kg