text.skipToContent text.skipToNavigation

ANNOVI REVERBERI visokotlačni perač 5K TWIN FLOW 160bar, 850lit/h, 2.7 kW 14950ID EK000316250

ANNOVI REVERBERI visokotlačni perač 5K TWIN FLOW 160bar, 850lit/h, 2.7 kW 14950ID: EK000316250

Cijena
2.512,00 kn
Visokotlačni perač Annovi Reverberi 4K-TWIN FLOW 150bar, 810lit/h, 2.5kW. 4K-TWIN FLOW revolucionarna je ARBC tlačni perač opremljen sa DTS ( Dualtech System ), AR patentiranim tehnološkim sust...  Saznaj više

Dostavljamo već od 10.12.2021

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

5K-TWIN FLOW revolucionarna je ARBC tlačni perač opremljen sa DTS ( Dualtech System ), AR patentiranim tehnološkim sustavom koji omogućava moduliranje performansi stroja korištenjem 2 pogonske jedinice .

Odabirom načina brzog čišćenja ( 2 jedinice za napajanje ) dobivate 50% poboljšanja performansi (Power Performance Performance Power + 50%). Dvostruki protok vode u stvari određuje porast intenziteta i produljenja mlaza za čišćenje što omogućuje postizanje dva rezultata: izvrsno čišćenje čak i na najotpornijoj prljavštini, štedeći vrijeme i trud; mogućnost brzog pranja čak i najvećih i najviših površina, jer mlaz doseže i do 5 m visine. Preporučljivo je odabrati ovaj način rada kada trebate ukloniti mrlje i duboku prljavštinu s kamenih ili betonskih podova, opeke i zidova od opeke, građevinske opreme.

Način rada s 1 jedinicom aktivira lagano pranje kojim se izbjegava nepotrebni gubitak vode i energije, a posebno je pogodan za čišćenje bicikala, motocikla, automobila, a pogodan je i za ograde, vrtne garniture i tende.

5K-TWIN FLOW opremljen je inovativnom glavom Twin mlaznica : zahvaljujući dvostrukoj mlaznici ova oprema udvostručuje opranu površinu, pomažući u daljnjem smanjenju vremena pranja (+ 70% brže od standardne glave).

5K-TWIN FLOW opremljen je integriranom namatalicom za spremanje crijeva s ergonomskom i sklopivom ručicom; 8 m visokotlačno crijevo; teleskopska ručka s umetkom za meko prianjanje; visokotlačni kit za pjenjenje (600 ml) s integriranim kućištem; integrirani džep za rotiranje mlaznica, mlaznica s promjenjivom glavom, Twin mlaznica; dodatno kućište koplja; uravnoteženi gumeni kotači (Ø 20 cm); filtar za ulaz vode za pregled; Električni kabel dug 5 m; 2 aksijalne klipne pumpe kojima upravlja oscilirajuća ploča; aluminijska glava i kaljeni klipovi od nehrđajućeg čelika; automatski sigurnosni ventil s nultim tlakom u glavi pumpe; sustav potpunog zaustavljanja daljinskog tlačnog perilice (TSS).

2 načina pranja: ECO SOFT CLEANING: lagana razina pranja, posebno pogodna za čišćenje bicikala, motocikala i automobila. Također je prikladno za ograde, vrtne garniture i tende.

BRZO ČIŠĆENJE: nivo intenzivnog pranja kako bi se uklonile mrlje i tvrdoglava prljavština s kamenog ili betonskog poda, obloga od opeke i zidova, građevinske opreme.

 

 

Masa 14 kg
Tip proizvoda Visokotlačni perači
Jamstvo 2 god
Brand Annovi Reverberi
Snaga 2700 W
Maximalni pritisak 150 bar
Maks. radni protok 810 l/h
Dužina crijeva 6 m