text.skipToContent text.skipToNavigation

KARCHER potopna pumpa za otpadnu vodu SP 3 DIRTID EK000387330

KARCHER potopna pumpa za otpadnu vodu SP 3 DIRTID: EK000387330

Cijena
999,00 kn
Brzo ispumpavanje bačvi s kišnicom i vrtnih jezeraca nije nikakav problem za podvodnu pumpu SP 3 Dirt, čija snaga pumpanja iznosi do 7000 litara na sat. Pri tome ona pouzdano pumpa i čistu i on...  Saznaj više

Dostavljamo već od 08.12.2021

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Brzo ispumpavanje bačvi s kišnicom i vrtnih jezeraca nije nikakav problem za podvodnu pumpu SP 3 Dirt, čija snaga pumpanja iznosi do 7000 litara na sat.
Pri tome ona pouzdano pumpa i čistu i onečišćenu vodu s česticama nečistoće veličine do 20 mm. Predfiltar, koji se opcionalno isporučuje, štiti rotor pumpe od još većih onečišćenja.
Osim toga, podvodna pumpa za prljavu vodu ima prekidač s plovkom, koji uključuje i isključuje pumpu ovisno o razini vode te na taj način također sprječava rad na suho.
Prekidač s plovkom se može fiksirati, tako da pumpa može raditi i kod niske razine vode do visine preostale vode od 25 mm.
Ostale posebnosti: robusna brtva s kliznim prstenom za posebno dugi životni vijek, mogućnost produljenja jamstva na 5 godina i Quick Connect priključni nastavak za brzo priključenje crijeva veličine 1 1/4".
Keramička brtva s kliznim prstenomZa posebno dug životni vijek.
Prekidač s plovkom
Uključuje i isključuje pumpu ovisno o razini vode te tako dodatno štiti od rada na suho.
Quick Connect
Za brzo i jednostavno priključenje crijeva veličine 1 1/4" na pumpu.
Brand Karcher