text.skipToContent text.skipToNavigation

ROTO posuda za kišnicu 350l (Ø800 x 910 mm)ID EK000305643

ROTO posuda za kišnicu 350l (Ø800 x 910 mm)ID: EK000305643

Cijena
849,00 kn
ROTO posuda za kišnicu izrađena je od polietilena i odlična je imitacija drvenih posuda. Dolazi u pet veličina. Posudu namjestimo ispod ili pored oluka i skupimo vodu za zalijevanje bilja. Vodu je ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 05.09.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

ROTO posuda za kišnicu izrađena je od polietilena i odlična je imitacija drvenih posuda. Dolazi u pet veličina. Posudu namjestimo ispod ili pored oluka i skupimo vodu za zalijevanje bilja. Vodu je lako prikupiti kroz gornji otvor, a otvor se može napraviti i sa strane. Posudu za skupljanje kišnice možemo postaviti i na za to predviđeni stalak. Osnovna oprema: pipa plastična 1/2'', poklopac; Dodatna oprema: GARDEN priključak za cijev za skupljanje vode, žljebni filter, metalna pipa, čep, brtve, stalak posude za kišnicu. Prednosti: jednostavno održavanje, prenašanje i dugi vijek trajanja.
ccc.jpg
 

Povijest obiteljske tvrtke počinje 1950. godine sa sjedištem u Murskoj Soboti, Slovenija. Roto ima proizvodnju u 4 zemlje te prodaje proizvode u 50 država diljem svijeta. Potrebno je nekoliko dana od ideje do gotovog proizvoda, a Roto u prosjeku izradi 2 nova proizvoda svaki tjedan. Proizvodnja uključuje više od 4000 različitih artikala. Roto sadrži sve faze poslovnog ciklusa, od razvoja proizvoda do proizvodnje, marketinga, prodaje te servisiranja. Odjel razvojnog centra zapošljava 20 tehničkih stručnjaka koji dizajniraju nove proizvode, pripremaju potrebne materijale te izrađuju alate i prototipove.

Voda spremljena u posudi za kišnicu može se koristiti za zalijevanje vaših posuda za cvijeće, travnjaka i vrta. Umjesto da plaćate vodu iz slavine, sakupljenu vodu upotrijebite za zdravo održavanje vašeg krajolika - i uštedite novac. Kišnica je besplatna te će Vam upotreba iste pomoći da smanjite račun za vodu. Kvaliteta kišnice nenadmašiva je kada je riječ o zalijevanju vaših biljaka ili krajolika. Prikupljena kišnica ne sadrži soli i zagađivače koje povezujemo s podzemnom i površinskom vodom. Prirodna temperatura kišnice neće šokirati biljke, kao što je slučaj s hladnom vodom iz slavine. Najbolje od svega je što kišnica ne sadrži klor, kemikaliju dodanu pitkoj vodi koja usporava rast biljaka. 

Sastavni dijelovi posude za kišnicu uključuju dovodni otvor, pipu i zaštitu u slučaju viška vode. Dovodni je otvor ulazni dio za kišnicu te je isti potrebno zaštititi ili filtrirati kako bismo spriječili skupljanje organskog otpada (lišće, smeće i prljavština) koji zagađuju pohranjenu kišnicu te uzrokuju začepljenje. Kada je posuda maksimalno puna, ugrađena zaštita osigurava ispuštanje viška vode. Pipa, koja se obično nalazi bliže dnu posude, glavni je otvor za uzimanje prikupljene vode.
Tip proizvoda Posude za kišnicu
Brand Roto