text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Amazonas LooL kolijevkaIDEK000280148
Cijena
2.299,90  kn
Amazonas Lool je dječja kolijevka koja ima različite funkcionalnosti te je razvijana i testirana u skladu s DIN EN 1130-1/2:1996 standardima. Lool kolijevka zadovoljit će sve Vaše potrebe koj...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 02.06.2020

Amazonas Lool je dječja kolijevka koja ima različite funkcionalnosti te je razvijana i testirana u skladu s DIN EN 1130-1/2:1996 standardima.
Lool kolijevka zadovoljit će sve Vaše potrebe koje se odnose na potrebe za udobnošću i sigurnosti djeteta, a osim toga uklopit će se u svaki prostor i upotpuniti Vaš životni stil. Jednostavni nježni dezeni i moderan dizajn odišu pravom elegancijom.
Amazonas Lool dječja kolijevka i njene funkcionalnosti premostit će sve vaše potrebe za lakšim umirivanjem djeteta i udobnim snom bebe. Zbog zaobljenog dna same kolijevke, ona može stajati na podu i možete ju njihati kako bi uspavali i umirili bebu.
Lool kolijevku možete postaviti na njen poseban stalak, Carrello Baby, i tako dobijete kolijevku-ljuljačku koja visi od poda ili na stropnu kuku.
Posljednji način je postavljanje Lool kolijevke na stalak, Lool Stand, koji služi kako bi zapravo dobili krevetić koji je na optimalnoj visini i koji se ne ljuljuška.
Lool kolijevka namijenjena je za bebe od samog rođenja do otprilike 6 mjeseci starosti, a maksimalno do 15 kg. Mrežica s bočnim stranama kolijevke omogućuje protok zraka i mogućnost roditeljima da u svakom trenutku vide što njihova beba radi. Isto tako cijeli unutrašnji materijal se može prati u perilici rublja.

Dimenzije: 94 x 55 x 55 cm
Brand Amazonas
Tip proizvoda Kolijevka