text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO BOOST Kreativna alatna kutija 17101IDEK000322406

1.449,90 kn
Cijena
1.229,00 kn
Oživi svoje LEGO kreacije i nauči kodirati uz nevjerojatnu LEGO BOOST Kreativnu alatnu kutiju, zabavni način interakcije s LEGO kockama. Odaberi jedan od 5 modela, otvori aplikaciju i pronađi...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 22.04.2021

Oživi svoje LEGO kreacije i nauči kodirati uz nevjerojatnu LEGO BOOST Kreativnu alatnu kutiju, zabavni način interakcije s LEGO kockama.
Odaberi jedan od 5 modela, otvori aplikaciju i pronađi upute za slaganje, a onda ga sastavi, prilagodi i kodiraj za mnogo zabavnih aktivnosti i izazova. Sastavi Vernieja, robotskog prijatelja koji govori i počni se zabavljati! Upravljaj njime na poligonu, vježbaj ciljanje mete iz pucača, neka priča viceve, pleše i beatboxa, a možeš ga pretvoriti i u voditelja kviza za druženje s prijateljima...
Kontroliraš sve što on radi! Uživaj u 60 + zabavnih aktivnosti koje aplikacija nudi i postupno napreduj, prikupljaj blokove za kodiranje i razvijaj osnovne vještine kodiranja. Presloži svoj model i otkrij nove igre i blokove za kodiranje jer svaki model dolazi s posebnim sposobnostima i misijama. Izaberi neki od modela, M.T.R.4 (Višealatni Rover 4), Gitaru4000, Mačka Frankieja ili Automatskog Graditelja. Sve ih možeš kontrolirati pametnim uređajem.
A kada ispuniš sve izazove, možeš otvoriti Kreativno platno aplikacije za izgradnju vlastitih kreacija i kodirati ih da rade super stvari. Nema toga što ne možeš napraviti.
Set sadrži 847 dijelova.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tema BOOST
Dobna Granica 7+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO BOOST