text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Creator Sportski automobil 31100IDEK000291128

Cijena
79,90 kn
Potaknite dječju ljubav prema vozilima i kreativnost uz uzbudljivi 3-u-1 komplet igračaka LEGO® Creator Sportski auto (31100). Djeca će uživati u jurnjavi crveno-crnim sportskim autom sa središnjim...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Potaknite dječju ljubav prema vozilima i kreativnost uz uzbudljivi 3-u-1 komplet igračaka LEGO® Creator Sportski auto (31100). Djeca će uživati u jurnjavi crveno-crnim sportskim autom sa središnjim motorom, cijevi za usis zraka i stražnjim spojlerom.
Zabava i kreativna sloboda u slaganju.
Djeca mogu uživati u 3 različita iskustva slaganja i igre uz 3-u-1 komplet iz serije LEGO Creator. Mogu sastaviti sportski auto, pretvoriti ga u hot rod s motorom i cijevi za usis zraka, napraviti starinski avion ili nešto potpuno novo. Sjajna igračka za slaganje potiče maštovitu igru i izvrstan je poklon ili nagrada. I sportski auto i hot rod imaju dovoljno prostora u kabini za figuricu.
Samostalni modeli za slaganje, igru i preslagivanje.
LEGO Creator 3-u-1 zabavni kompleti potiču djecu na maštovitu igru detaljnim i realističnim modelima. Uz modele djeca svih dobi mogu uživati u beskrajnim mogućnostima slaganja i igre dok razvijaju kreativnost. Mali i inspirativni kompleti sjajni su pokloni za bilo koju prigodu.
Set sadrži 134 dijela.
Preporučena dob: 6+ godina.
Dobna Granica 6+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Creator