text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Disney Princess Priče o avanturama Mulan 43174IDEK000342295

179,00 kn
Cijena
149,00 kn
Otvori knjigu i otkrij cijeli mikrosvijet zabave! Treniraj za bitku s Lijem Shangom i pomozi Disneyjevoj Mulan da obrani očevu i obiteljsku čast. Poslije se prošeći u vrtu i odmori se, a onda popij...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Otvori knjigu i otkrij cijeli mikrosvijet zabave! Treniraj za bitku s Lijem Shangom i pomozi Disneyjevoj Mulan da obrani očevu i obiteljsku čast. Poslije se prošeći u vrtu i odmori se, a onda popij čaj ispod stabla šljive. Može li Mulan sačuvati tajnu i obaviti svoju dužnost? Ako se pita Khana i Cri-Keeja, može. Ups, Li Shang svašta zapitkuje. Možeš li pomoći Mulan da zaštiti svoju obitelj i sebe?

• Potaknite djecu na uzbudljivu igru uloga temeljenu na filmovima ili kreativnu igru uz maštoviti komplet LEGO® l Disney (43174), uključujući Disneyjevu Mulan, Lija Shanga, Cri-Keeja i konja Khana. Savršen je poklon. Igra počinje kada otvorite knjigu!
• Kakve pustolovine čekaju prikrivene ratnike? Djeca mogu razvijati kreativnost i vještine igre uloga dok treniraju za bitku s Disneyjevom Mulan i Lijem Shangom u zimskom okruženju ili piju čaj u Mulaninu vrtu.
• Sa simpatičnim se malim likovima mogu sjajno igrati u kompletu ili u kombinaciji s drugima stvarati nove priče i zabavu. Djeca mogu sudjelovati u pustolovinama Disneyjeve Mulan, Cri-Keeja, Khana i Lija Shanga, opustiti se pored stabla šljive ili smisliti nešto novo!
• Svi obožavatelji Disneyjeve Mulan obradovat će se ovom sjajnom kompletu. Pametna knjiga koja se otvara skriva cijeli mikrosvijet koji će oduševiti svako dijete kao sjajan poklon za Božić, rođendan ili bilo koju prigodu za dječake i djevojčice od 5 godina i više.
• Prijenosna igračka za putovanje s mikrosvijetom koji možete uvijek nositi sa sobom. Kada se knjiga otvori, široka je više od 23 cm, duboka 12 cm, a visoka 8 cm, pa je ovaj sjajni komplet dovoljno velik za nove pustolovine, ali može se i spakirati za zabavu na putu.
• Sati zabave koju pokreće dječja mašta! Igračke bez baterija za otvorenu igru potiču djecu na samostalnu igru, igru u skupini i razvoj vještina rješavanja problema, a usto mogu osjetiti radost kada potpuno sami smisle priče.
• Otvorite knjigu s igračkama i igra počinje. Jednostavne upute olakšavaju smišljanje novih priča, pa su djeca sretna kada sama slože igračku, a kreativna su im uzbuđenja dostupna u scenarijima koji dolaze s knjigom.
• Poklonite mališanima detaljno uređene likove i poznate scene koje mogu odglumiti uz komplete iz serije LEGO® l Disney. Maštoviti komplet za igru s Disneyjevom Mulan sadrži pokretače priče i otvorene kreativne igre koja pomaže u razvoju važnih vještina.
• LEGO® kocke ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958. Skladne su, kompatibilne, jednostavno se spajaju i razdvajaju svaki put.
• U grupaciji LEGO bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo LEGO® kocke i dijelove kako bismo bili sigurni da sve igračke za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Set sadrži 124 dijela.
Preporučena dob: 5+ godina.
Tema Disney Princess
Dobna Granica 5+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Disney