text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Zmaj Kosturskog Vrača 71721IDEK000335790

Prilikom plaćanja PBZ Card Premium Visa karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta na trenutnu cijenu.
Pogodnost vrijedi na odabranu ponudu za prvih 100 kupaca.

699,00 kn
Cijena
529,00 kn
Pridruži se Junaku Kaiju, Junaku Jayu i Junakinji Nyji u uzbudljivoj borbi protiv strašnog zmaja Kosturskog Vrača u tamnicama Shintara. Pazi se otrovne kugle kostiju i pauka koju zmaj ispušta! Izbj...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 23.04.2021

Pridruži se Junaku Kaiju, Junaku Jayu i Junakinji Nyji u uzbudljivoj borbi protiv strašnog zmaja Kosturskog Vrača u tamnicama Shintara. Pazi se otrovne kugle kostiju i pauka koju zmaj ispušta! Izbjegni sve hice iz pucača! Najvažnije je da tim ninja pobijedi ovo snažno biće i pobjegne iz kandži zlog čarobnjaka.

• LEGO® NINJAGO® Zmaj Kosturskog Vrača (71721) komplet je sa zmajem i 6 figurica za glumu akcijskih scena iz televizijske serije NINJAGO. Savršen poklon za obožavatelje koji žele glumiti priče i sudjelovati u LEGO igrama na ploči.
• Detaljan komplet za igru s ninjama, zmajem u stilu serije NINJAGO® i 6 figurica: Junaka Jaya, Junaka Kaija, Junakinju Nyju, Kosturskog Vrača i 2 probuđena ratnika. Djeca mogu glumiti pustolovine ili sudjelovati u uzbudljivoj igri na ploči.
• LEGO® zmaj ima pokretne noge, krila i rep te može ispaljivati vatrene rakete iz 2 pucača, bacati kosti i pauke. Figure ninja mogu sudjelovati u igri na ploči i pobjeći iz tamnica Shintara.
• Komplet za slaganje od 1016 dijelova sa zmajem sjajna je prilika za dječake i djevojčice od 9 godina i starije da si zadaju zabavan zadatak slaganja. Obožavatelji serije NINJAGO® obradovat će se kada ga dobiju za rođendan ili u bilo kojoj drugoj prigodi.
• Komplet za slaganje sa zmajem iz lipnja 2020. savršene je veličine za uživanje kod kuće ili na putu, tako da akcija nikada ne mora prestati. Zabavni model zmaja za borbu visok je više od 31 cm, dug 38 cm, a širok 53 cm.
• Baterije nisu potrebne za igre na ploči i figure ratnika iz serije LEGO® NINJAGO®, spremne su za akciju čim ih sastavite, tako da pustolovine ninja nikada ne moraju prestati.
• Kocke i elementi iz ovog kompleta dolaze s jednostavnim uputama, pa mladi graditelji mogu jednostavno pripremiti model zmaja iz serije NINJAGO® za kreativnu igru.
• Kompleti s ninja ratnicima iz serije LEGO® NINJAGO® vode djecu u uzbudljivi svijet pustolovina sa zmajevima, u kojem djeca mogu ostvariti svoje snove kada se udruže s ninjama za neprestano uzbuđenje.
• LEGO® kocke iz kompleta za slaganje sa zmajem ispunjavaju najviše standarde industrije više od 60 godina, pa možemo zajamčiti da su uvijek skladne, kompatibilne te da se jednostavno razdvajaju svaki put.
• LEGO® kocke za slaganje kompleta s ninja ratnicima nemilosrdno su testirane i ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete. Zabavne LEGO igračke jamstvo su kvalitete.

Set sadrži 1016 dijelova.
Preporučena dob: 9+ godina.
Tema Ninjago
Dobna Granica 9+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Ninjago