text.skipToContent text.skipToNavigation
LEGO Super Heroes Bitka na tornju Osvetnika 76166IDEK000342303

799,00 kn
Cijena
699,00 kn
Kada Red Skull i njegov agent A.I.M.-a napadnu toranj Osvetnika, ti, Iron Man i Black Widow trebate zaštititi i toranj i New York City. Otvori toranj na 5 katova i uđi u 7 različitih prostorija pun...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 19.01.2021

Kada Red Skull i njegov agent A.I.M.-a napadnu toranj Osvetnika, ti, Iron Man i Black Widow trebate zaštititi i toranj i New York City. Otvori toranj na 5 katova i uđi u 7 različitih prostorija punih fora elemenata. Pogledaj garažu za leteće motocikle, reaktor, prostoriju s oklopnim odijelima, Iron Manovu lansirnu rampu, tehnološki laboratorij... A kada uhvatiš zlog Red Skulla, zaključaj ga u zatvor.

• Komplet LEGO® Marvel Avengers Bitka u tornju Osvetnika (76166) ima 5 katova i 7 prostorija s mnoštvom elemenata te donosi mnogo mogućnosti igre uloga s klasičnim Marvelovim likovima.
• Među prostorijama su garaža za leteće motocikle Black Widow, prostorija s reaktorom, prostorija s odijelima Iron Mana, tehnološki laboratorij, zatvor i 2 balkona. Figurica Iron Mana ima i 2 dodatna odijela: Blazer i Tazer.
• Model se otvara, pa je pristup 5 katova autentičnog prostora za igru jednostavan. Zabavni elementi, kao što su zatvor čije se rešetke mogu raznijeti, balkon koji se može smanjiti i bacač raketa, probudit će dječju maštu.
• Komplet za slaganje za Marvelove obožavatelje savršen je božićni dar ili rođendanski poklon za djecu od 8 godina i stariju koja vole superjunačku akciju i pustolovine.
• Toranj Osvetnika iz serije LEGO® Marvel Avengers visok je 44 cm i sadrži mnogo fora elemenata koje djeca mogu istražiti te mnogo poznatih Marvelovih lokacija na kojima mogu odglumiti epske maštovite priče.
• Baterije nisu potrebne. Stimulativna igračka potiče na praktičnu, maštovitu zabavu čim djeca otvore kutiju.
• Djeca mogu odmah početi slagati i igrati se zahvaljujući jasnim uputama koje dolaze u kompletu. Uz jednostavan priručnik izvući će najbolje iz nevjerojatnog kompleta svaki put kad se igraju.
• Kompleti za igru iz serije LEGO® Marvel Avengers oživljavaju akciju iz Marvelovih filmova, potiču maštovitu igru glume superjunaka kolekcionarskim figuricama, modelima vozila, oružjem i uređajima.
• LEGO® kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958., što znači da su sve LEGO igračke skladne i kompatibilne te da se savršeno spajaju i razdvajaju svaki put.
• U grupaciji LEGO bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo svoje kocke i dijelove kako bismo zajamčili da svi LEGO® kompleti za igru za djecu ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Set sadrži 685 dijelova.
Preporučena dob: 8+ godina.
Tema Super Heroes
Dobna Granica 8+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Super Heroes