text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Heroes Iron Man protiv Thanosa 76170IDEK000375965

179,00 kn
Cijena
149,00 kn
Superjunačka akcija dostupna je djeci u kompletu LEGO® Marvel Avengers Iron Man protiv Thanosa (76170). Raznolika akcijska igračka za slaganje oblikovana je tako da potakne na zajedničku igru ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 19.05.2021

Superjunačka akcija dostupna je djeci u kompletu LEGO® Marvel Avengers Iron Man protiv Thanosa (76170).
Raznolika akcijska igračka za slaganje oblikovana je tako da potakne na zajedničku igru i razvoj.
Kompleti 4+ proizvode se vodeći računa o malim graditeljima i puni su fora detalja uz koje će mališani sigurno uživati u sjajnom iskustvu igre. U kutiji se nalaze vrećice kocaka, svaka s dovršenim modelom i likom kako bi igra brzo počela.
Tu je i početnička kocka u djelomično sastavljenom mlažnjaku, pa mališani mogu lakše slagati.
Uz sve komplete 4+ dobivate jednostavne upute i, za još više zabave, besplatnu aplikaciju LEGO® Building s digitalnim priručnikom Instructions PLUS u kojem djeca mogu približavati, okretati i vizualizirati komplet dok ga sastavljaju.
Zabava za cijelu obiteljLEGO komplet iz serije 4+ posebna je poslastica za dijete i ostatak obitelji. Dok odrasli prenose vještine slaganja, dijele dragocjene prekretnice u razvoju malih graditelja.
Iron Man se energično bori protiv Thanosa za rukavicu beskonačnosti. Stavi superjunaka u oklopu u brzi mlažnjak i pokreni napad na zlog superzlikovca. Kada ga Thanos pokuša srušiti moćnim topom, uzvrati napad i baci 2 diska iz mlažnjaka na njega. Akcija postaje još uzbudljivija na tlu kada se Iron Man i Thanos napune energijom!

Set sadrži: 103 dijela
Preporučena dob: 4+ godina

Tema Super Heroes
Dobna Granica 4+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Super Heroes