text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Heroes Osvetnici: Hulk i rušenje helikoptera 76144IDEK000342284

Cijena
499,00 kn
Udruži se s Osvetnicima u epskoj zračnoj borbi protiv Chitaurija! Lansirajte helikopter s spašavanja i ispalit će trostruke strijelce na moćnog Leviatana. Dodge u "Chitauri" strijelcima. Iznenadi n...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Udruži se s Osvetnicima u epskoj zračnoj borbi protiv Chitaurija! Lansirajte helikopter s spašavanja i ispalit će trostruke strijelce na moćnog Leviatana. Dodge u "Chitauri" strijelcima. Iznenadi neprijatelja tako što ćeš odbaciti moćnog Hulka u bitku. Onda napad sa spasilaиkom vatrenim eksplozama i batonovima crne udovice. Tko će osvojiti ovaj LEGO® Marvel Avengere završni igra? Ti odlučuješ!

• Djeca mogu glumiti Rescue, Black Widow i Hulka u helikopteru s raketama za slaganje i odglumiti scene iz Marvelova filma Osvetnici: Završnica uz 2 neprijateljska Chitaurija i Levijatana koji se može pomicati!
• Sadrži 4 figurice, fora akcijsku figuru Hulka, helikopter s trostrukim pucačima i funkcijom izbacivanja Hulka u bitku te Levijatana Chitaurija i letač s bacačem za nevjerojatne zračne dvoboje.
• Rescue, poznata i kao Pepper Potts, ima moćne udare za akcijsku igru, a Hulk rukavicu beskonačnosti s 4 kamena beskonačnosti za sakupljanje. Ostalo se kamenje beskonačnosti nalazi u kompletu 76131 Bitka u sjedištu Osvetnika.
• Popularna igračka za slaganje ima 482 dijela, fora akcijske figure i modele zabavne za slaganje te samostalnu i grupnu igru, pa je izvanredan dar za djecu od 8 godina i stariju.
• Helikopter za slaganje visok je više od 11 cm, dug 25 cm i širok 19 cm, a svi modeli i likovi mogu se izvrsno kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® Marvel za još više akcije igre uloga.
• Baterije nisu potrebne. Komplet s Marvelovim Osvetnicima izrađen je od LEGO® kocaka, a pokreću ga isključivo dječja kreativnost i mašta, tako da superjunaci nikada neće ostati bez snage!
• Razmišljate o kupnji ove popularne igračke za slaganje nekomu tko nikad prije nije imao LEGO® komplete za slaganje? Bez brige. Uz njega dolaze jednostavne upute kako bi novi graditelji mogli otvoriti kutiju i odmah početi slagati.
• Kompleti s Osvetnicima iz serije LEGO® Marvel vode djecu (i sve obožavatelje superjunaka) u uzbudljiv svijet slaganja i pustolovina igre uloga, gdje mogu glumiti filmske scene, stvarati vlastite priče i izlagati modele za sakupljanje.
• LEGO® kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije, ali i naše stroge kriterije za kvalitetu kako bi kocke bile skladne i kompatibilne te kako bi se mogle jednostavni spajati i odvajati. Za to nisu potrebne supermoći!
• LEGO® kocke prošle su sva moguća ispitivanja, bacanja, ugrize i sve što možete zamisliti. Možete biti sigurni da je komplet siguran za vašeg malog superjunaka.

Set sadrži 482 dijela.
Preporučena dob: 8+ godina.
Tema Super Heroes
Dobna Granica 8+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Super Heroes