text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Heroes Osvetnici: napad na motociklu 76142IDEK000342292

199,00 kn
Cijena
169,00 kn
Pridruži se Black Pantheru dok juri kroz Wakandu na panterociklu. Pazi! Agent AIM-a slijeće s mlaznim pogonom i želi ukrasti smrtonosne mutagenske spremnike. Ima pucače, oštre pile, bacač kuke i bl...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pridruži se Black Pantheru dok juri kroz Wakandu na panterociklu. Pazi! Agent AIM-a slijeće s mlaznim pogonom i želi ukrasti smrtonosne mutagenske spremnike. Ima pucače, oštre pile, bacač kuke i blaster, pa ti pucači neće biti dovoljni da ga zaustaviš. Osim ako... Da! Thor stiže i zamahuje snažnim čekićem. Neka brzinska bitka počne!

• Poklonite obožavateljima Marvelova Black Panthera superjunačka uzbuđenja u kojima će uživati. Komplet donosi brzu akciju na kopnu i zraku, ima 3 fora figurice i strašno oružje za poticanje na beskrajnu samostalnu igru i igru u društvu.
• Uz 3 nove figurice iz siječnja 2020., Black Panthera, Thora i agenta AIM-a, fora motocikl Black Panthera, brojno oružje te 2 spremnika smrtonosnog materijala sve je spremno za nevjerojatne pustolovine superjunaka.
• Djeca mogu juriti s Black Pantherom na motociklu i boriti se protiv zlog agenta AIM-a koji silazi na mlaznom pogonu i pokušava ukrasti smrtonosne spremnike. Agent ima mnogo oružja, ali Thor stiže i uspostavlja ravnotežu.
• Ova popularna LEGO® igračka za slaganje sjajan je poklon za djecu od 6 godina i stariju te obožavatelje Marvelovih Osvetnika i Black Panthera svih dobi. Jednostavno se sastavlja i lako kombinira s drugim kompletima iz serije LEGO Marvel.
• Motocikl Black Panthera dug je više od 14 cm i pruža djeci brzinska uzbuđenja u stilu Marvelovih Osvetnika u velikom mjerilu. Superfora supercikl ima 2 pucača i oblikovan je tako da na njega može sjesti LEGO® figurica. Spreman je za akciju.
• Za ovu igračku koja se može složiti iz serije Marvel Avengers nisu potrebne baterije. Uz aktivnu zabavu gdje god žele, djeca mogu razvijati kreativno razmišljanje te vještine maštovite igre uloga i rješavanja problema.
• Mogu se početi odmah igrati jer imaju jednostavne upute. A kad počnu, neće htjeti prestati. Čak i kada brzinska akcija završi, figure izgledaju nevjerojatno kada se izlože u sobi vašeg mladog superjunaka.
• Svaki komplet za igru iz serije LEGO® Marvel Avengers oblikovan je tako da potakne na beskrajnu i zabavnu igru uloga. Bilo da djeca žele odglumiti filmske scene ili smisliti vlastite pustolovine, kompleti iz serije LEGO Marvel Avengers sjajni su za djecu.
• Sve LEGO® igračke ispunjavaju najviše standarde industrije i naše kriterije kvalitete. Možete biti sigurni da su skladni, kompatibilni te da se uvijek savršeno spajaju i razdvajaju, još od 1958.!
• U grupaciji LEGO bacamo, gnječimo, izvijamo, grijemo, savijamo, grebemo i rastežemo LEGO® kocke i dijelove kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu, pa znate da je vaše dijete sigurno.

Set sadrži 226 dijelova.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tema Super Heroes
Dobna Granica 6+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Super Heroes