text.skipToContent text.skipToNavigation
Römer autosjedalica Advansafix IV R 9-36 kg burgundy redIDEK000325061

Cijena
2.199,00 kn
Römer autosjedalica Advansafix IV R razvijena je kako bi djeca od dosegnutih 9 do 36 kg mogla putovati sigurno i udobno, stoga je to autosjedalica idealna za svaku obitelj. Zahvaljujući funkciji Fl...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 26.11.2020

Römer autosjedalica Advansafix IV R razvijena je kako bi djeca od dosegnutih 9 do 36 kg mogla putovati sigurno i udobno, stoga je to autosjedalica idealna za svaku obitelj. Zahvaljujući funkciji Flip&Grow, možete u samo nekoliko jednostavnih koraka prebaciti način vezivanja s 5-točkovnog pojasa na sigurnosni pojas u 3 točke kako Vaše dijete raste. Osim toga Advansafix IV R pruža maksimalnu fleksibilnost i zaštitu za sve uzraste zahvaljujući svojim naprednim značajkama.

Iznimno sigurna svaki dan

Sigurnost svakog djeteta je vrlo važna i Advansafix IV R nudi napredne sigurnosne značajke koje zadovoljavaju sve uvjete kako bi Vaše dijete bilo zaštićeno u svakoj dobi. Kada osigurate svoje dijete pojasom u 3 točke u automobilu, SecureGuard drži pojas u optimalnom položaju preko zdjeličnih kostiju smanjujući rizik od ozljeda u trbuhu. Osim toga, podesivi naslon za glavu SICT i V-oblik pružaju zaštitu u slučaju bočnog sudara.

Dodatna udobnost za svaku obitelj

Uz Advansafix IV R odrastanje postaje još zabavnije! Zahvaljujući Flip&Grow funkciji, možete prijeći s integriranog pojasa na 3-točkovni sigurnosni pojas automobila kada dijete dosegne 15 kg i do najviše 18 kg - to je dječja igra! Na sjedalu nema dodataka koji bi se mogli izgubiti. Iznimno mekana podloga i EasyRecline s tri podesiva položaja djetetova naslona osiguravaju udobnost na svakom putovanju.

Njemačka kvaliteta

Dječja sigurnost je nit vodilja pri izradi Advansafix IV R autosjedalica. Kako bi zajamčili najvišu kvalitetu, cijeli proces razvoja odvija se pod jednim krovom. Na autosjedalicama se provode redovita testiranja i na taj način je sigurnost Vašeg djeteta u najboljim rukama.

Značajke

Flip&Grow

Flip&Grow funkcija Vam omogućava u nekoliko jednostavnih koraka prelazak s 5-točkovnog pojasa na 3-točkovni sigurnosni pojas. Jednostavno podesite naslon za glavu i stavite pojas u naslon sjedala kako se ne bi izgubio. Zatim promijenite Flip&Grow ploču za podešavanje tako da je SecureGuard iznad sjedala i spremni ste za pokret.

EasyRecline

EasyRecline je pogodan za sve uzraste i omogućuje Vam prilagodbu sjedala u tri udobna položaja. Čak i sa svojim djetetom možete mijenjati položaj i bez potrebe za ponovnim podešavanjem Top Tether-a, potpuno prikladno za dijete i roditelje.

Britax Römer Pivot Link ISOFIX System

U slučaju udara, patentirani sustav zakretanja spojnice Isofix usmjerava prvo prema dolje, u sjedalo vozila, a zatim naprijed, nježno-znatno smanjujući rizik od ozljeda glave i vrata Vašeg djeteta.

5-točkovni sigurnosni pojas

U Britax-u vjeruju da je sigurnosni pojas od 5 točaka najsigurniji način kako biste osigurali svoje dijete na sjedalu jer ga ono čuva sigurno i čvrsto u zaštitnoj školjci sjedala. U slučaju sudara, snopovi raspoređuju sile udara preko 5 točaka, dvije na ramenima, dvije na bokovima i jednu gdje se pojas spaja između nogu. To pomaže u zaštiti Vašeg djeteta od svih smjerova udara.

Napredna zaštita od bočnog udara-SICT

SICT nudi vrhunsku zaštitu Vašem djetetu u slučaju bočnog sudara. Smanjuje udarne sile tako što smanjuje udaljenost između automobila i sjedala i deformira se kako bi apsorbirala energiju prije no što stigne do djeteta. Kako biste imali koristi od zaštite, jednostavno podesite SICT na bočnoj strani sjedala automobila najbliže vratima.

Naslon za glavu u obliku slova V

Posebno osmišljen za kontrolu kretanja glave Vašeg djeteta, naslon za glavu u obliku slova V osigurava optimalnu zaštitu u slučaju bočnog sudara, a istovremeno pruža vrhunsku udobnost. Osim toga, naslon za glavu i pojas mogu se jednostavno namjestiti s prednje strane sjedala kako bi odgovarali visini djeteta.

Top Tether

Top Tether smanjuje rotaciju sjedala i na taj način smanjuje moguće ozljede u području glave i vrata u slučaju sudara. Zahvaljujući svojim dvostrukim točkama sidrenja, gornji remen u obliku slova V pruža još veću stabilnost i sigurnost djeteta od sjedala s konvencionalnim vezicama.

Presvlaka koja se brzo uklanja

Stvari mogu biti prilično neuredne dok putujete. Piće se može prosuti, a djeca mogu biti bolesna. Zato je dizajnirana presvlaka sjedala koja se može prati u stroju i koja se lako može skinuti bez skidanja pojasa tako da možete brzo počistiti i krenuti dalje.

Visoka zaštita

Highback boosteri štite Vaše dijete na 3 načina: školjka sjedala osigurava zaštitu djeteta od glave do kukova, posebno u slučaju bočnog udara; gornji i donji pojasevi osiguravaju ispravno postavljanje, a podstavljeni naslon za glavu osigurava sigurnost i udobnost za glavu i vrat djeteta.

Isofix Da
Težina 9-36 kg
Tip autosjedalice Autosjedalice
Brand Römer