text.skipToContent text.skipToNavigation

Smoby tricikl driver confort siviID EK000237370

Smoby tricikl driver confort siviID: EK000237370

Cijena
999,90 kn
Tricikl koji raste s mališanom! Može se upotrebljavati od djetetovih navršenih 10 mjeseci starosti. Svestran, siguran i inovativan. Dijete tijekom vožnje štite sigurnosna ogradica i pojasevi. ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Tricikl koji raste s mališanom! Može se upotrebljavati od djetetovih navršenih 10 mjeseci starosti.
Svestran, siguran i inovativan. Dijete tijekom vožnje štite sigurnosna ogradica i pojasevi. Ima mogućnost roditeljske blokade upravljača. Roditelj može dijete na triciklu gurati pomoću ručke podesive po visini, tada se blokira okretanje pedala i prednjeg kotača. U tom slučaju dijete ne može utjecati na smjer i brzinu vožnje, može se opustiti i promatrati okolinu.
Ručka za vođenje je skidiva, a na njoj se nalazi i skidiva torbica za potrepštine. Kada je dijete dovoljno veliko i samostalno se vozi, otpustite pedale. Tako ćete mu omogućiti samostalno upravljanje i vožnju. Iza sjedala se nalazi dodatni prostor za potrepštine.
Na upravljaču su volan, bočna ogledala, sirena i mjenjač. Ima protuklizne pedale i držač za bočice. Tricikl ima tihe kotače, protuklizne pedale, krović koji se okreće za 360 stupnjeva, sklopiv naslon za noge, sistem slobodnog hoda kotača, stalak za bočicu i mekanu pjenastu navlaku sjedala koja djetetu tijekom vožnje nudi optimalnu udobnost.
Na stražnjem dijelu tricikla je kutija namijenjena spremanju igračaka i drugih sitnih potrepština. Krović se jednostavno skida.

Karakteristike:
* Preporučena dob: 10+ mjeseci
* Dimenzije: 68 X 52 X 101 cm
* Igračka ima svjetlosne efekte.

Potiče:
* razvoj grube motorike
* razvoj senzornih sposobnosti.
Tip proizvoda Tricikli
Brand Smoby
Dobna Granica 1.5+