text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Architecture Empire State Building 21046ID EK000342302

LEGO Architecture Empire State Building 21046ID: EK000342302

Cijena
749,00 kn
Prikaži nevjerojatnu veličinu svjetski poznate građevine Empire State Building u ovom nevjerojatnom kompletu iz serije LEGO® Architecture. Empire State Building nalazi se u srcu New Yorka i gleda u...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Prikaži nevjerojatnu veličinu svjetski poznate građevine Empire State Building u ovom nevjerojatnom kompletu iz serije LEGO® Architecture. Empire State Building nalazi se u srcu New Yorka i gleda u krovove okolnih nebodera, a antena doseže nezamislivu visinu od 443 m. Gradnja je počela 1930., a završila je 1931. kad je zagrada dosegnula svoju konačnu visinu, a toranj s antenom dodan je 1950. Građevina je i dalje jedna od najpoznatijih svjetskih znamenitosti, a privuče oko 4 milijuna posjetitelja godišnje. Model iz serije LEGO Architecture prikazuje zapanjujući simetrični dizajn zgrade, od 4 fasadne stijene do tornja s antenom u stilu art deco, visok je više od 55 cm i najveći je model iz serije LEGO Architecture dosad (srpanj 2019.). Popločana baza oponaša Petu aveniju, a okolne ceste na kojima voze žuti taksiji i ukrasna pločica s imenom dopunjuju ovaj veličanstveni model.

• Model njujorške znamenitosti zgrade Empire State iz kolekcije LEGO® Architecture.
• Model koji se može izložiti kako god želite ima 4 detaljne fasade, srebrni toranj s antenom i popločanu bazu koja predstavlja Petu aveniju i okolne ceste na kojima je 6 žutih taksija.
• Model Empire State Building visok je 55 cm i tako je postao najviši model iz serije LEGO® Architecture dosad (srpanj 2019).
• U kompletu dolazi i knjižica s informacijama o dizajneru, arhitekturi i povijesti svih građevina te povijesnim činjenicama o građevini Empire State Building i njezinoj arhitektonskoj baštini. (Samo na engleskom jeziku. Tekst na drugim jezicima dostupan je na stranici LEGO.com/architecture.)
• Sadrži dekorativnu pločicu s nazivom Empire State Building.
• Serijom LEGO® Architecture odajemo počast svijetu arhitekture LEGO kockama, a osmišljena je za sve one koji vole putovanja, arhitekturu, povijest i dizajn.
• Komplet sadrži više od 1750 dijelova.
• Uživaj u ugodno izazovnom i vrijednom iskustvu slaganja uz ovaj komplet iz serije LEGO® Architecture.
• Visok je više od 55 cm, širok 20 cm, a dubok 12 cm.

Set sadrži 1767 dijelova.
Preporučena dob: 16+ godina.
Tip proizvoda LEGO Architecture
Brand LEGO®
Dobna Granica 16+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Architecture