text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DOTS Narukvica Kulerski kaktus 41922ID EK000380860

LEGO DOTS Narukvica Kulerski kaktus 41922ID: EK000380860

59,00 kn
Cijena
35,00 kn
Uredi i podijeli moderan i zabavan nakit uz narukvicu Kulerski kaktus! Postavi tanku narukvicu na ravnu podlogu i stavi pločice u boji na nju. Dodaj pločice s kaktusima na kreativne načine tako da ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 19.05.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uredi i podijeli moderan i zabavan nakit uz narukvicu Kulerski kaktus! Postavi tanku narukvicu na ravnu podlogu i stavi pločice u boji na nju. Dodaj pločice s kaktusima na kreativne načine tako da odaju tvoj stil, a onda stavi narukvicu i pokaži jedinstvenu osobnost svijetu! Vrijeme za promjenu? Preoblikuj narukvicu u skladu s raspoloženjem ili je zamijeni i podijeli s prijateljima ili obitelji! #dotyourworld

• Iznenadite kreativno dijete zaigranim kompletom LEGO® DOTS Narukvice Kulerski kaktus (41922) i pošaljite ga na zabavno putovanje beskrajnih mogućnosti dizajna ručnog rada.
• Jedinstveni nakit za pokazivanje! Djeca mogu vježbati izražavanje osobnosti dok ukrašavaju nakit uz podesivu narukvicu i 32 šarene pločice. Igra počinje čim otvore vrećicu!
• Komplet je sjajan za brzo i maštovito stvaranje kada je sam. No djeca mogu upotrijebiti i pločice iz kompleta LEGO® DOTS Dodatne TOČKICE ako žele obogatiti modele fora novim idejama.
• Svi ljubitelji umjetnosti i rukotvorina uživat će u ovom kreativnom kompletu. Otporna narukvica i posebne ukrašene pločice zabavan su poklon ili malo iznenađenje za djecu od 6 godina i stariju.
• Malene i prijenosne. Narukvica je duga više od 20 cm, pa je komplet savršen za mlade dizajnere koji žele vježbati stvaranje kreacija, a onda nositi omiljeni model.
• Otvorite vrećicu s igračkom i zabava počinje ukrašavanjem narukvice. Uz jednostavne upute na ambalaži dizajniranje je mačji kašalj, a djeca mogu stalno smišljati nove uzorke.

Set sadrži: 33 dijela
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO DOTS
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema DOTS