text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DUPLO Rušenje kuglom 10932ID EK000322345

LEGO DUPLO Rušenje kuglom 10932ID: EK000322345

Iskoristi mogućnost plaćanja do 36 rata od 7.10. do 5.12.2022. ili do isteka zaliha.

Uz kupnju bilo kojeg LEGO® seta u minimalnom iznosu od 399 kn, na poklon dobivate LEGO® Božićnog pingvina! Vrijedi od 28.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha.

Cijena
499,90 kn

66,35 €

Roditelji i mala djeca mogu surađivati i zamahivati kuglom za rušenje s jedne na drugu stranu kako bi srušili malu kuću, očistiti mjesto rušenja buldožerom i dostaviti novi građevinski materijal ka...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Roditelji i mala djeca mogu surađivati i zamahivati kuglom za rušenje s jedne na drugu stranu kako bi srušili malu kuću, očistiti mjesto rušenja buldožerom i dostaviti novi građevinski materijal kamionom.
Dok predškolska djeca istražuju otvorenu igru modelom kugle za rušenje, razvijaju vrijedne fizičke i kognitivne vještine koje će imati cijeli život.

• Komplet za igru LEGO® DUPLO® Construction Mjesto rušenja s kuglom (10932) omogućava roditeljima i predškolskoj djeci da upravljaju trima sjajnim građevinskim vozilima da sruše zgradu, a onda počiste ostatke.
• Sadrži figure građevinskog radnika i građevinske radnice, podesivu dizalicu, kamion kiper, buldožer s kotačima te malu kuću i razne gromade.
• Roditelji i mala djeca surađuju i zamahuju kuglom za rušenje s jedne na drugu stranu kako bi srušili malu kuću, čiste mjesto rušenja buldožerom i dostavljaju novi građevinski materijal kamionom.
• Ako tražite najbolju građevinsku igračku za malu djecu, komplet za kreativnu igru i slaganje sadrži LEGO® DUPLO® vozila, građevinske radnike i okruženje koje će privući, obrazovati i zabaviti djecu od 2 godine i stariju.
• Dizalica je visoka više od 28 cm, duga 10 cm, a široka 12 cm, što znači da je dovoljno velika za ozbiljan posao, a dovoljno malena da je mali prsti mogu uhvatiti. Može se kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® DUPLO® Construction.
• Nisu potrebne baterije za ovaj komplet za igru. Nužna je samo dječja mašta da aktivna, neograničena igra može trajati satima!
• Uz jednostavne upute roditelji i mališani mogu iskoristiti sve mogućnosti igračke čim otvore kutiju, podignuti igru i razvojne prednosti na najvišu razinu.
• Svi LEGO® DUPLO® kompleti za igru sadrže zabavna, poznata okruženja i dijelove koje je lako uzeti i osmišljene tako da otvore maštu predškolske djece kroz slaganje, učenje i neograničenu igru.
• Kompleti građevinskih igračaka iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju najviše standarde industrije, što znači da male ruke uvijek mogu jednostavno uzeti, sastaviti i rastaviti dijelove, i to još od 1969.!
• U grupaciji LEGO bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kocke i dijelove iz kompleta za igru serije LEGO® DUPLO® kako bismo bili sigurni da sve igračke malih graditelja ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži 56 dijelova.
Preporučena dob: 2+ godine.
Tip proizvoda LEGO DUPLO
Brand LEGO®
Dobna Granica 2+
Namijenjeno za Bebe 1 - 3
Tema DUPLO Town