text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. Rex Rampage 75936ID EK000375849

LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. Rex Rampage 75936ID: EK000375849

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
252,04 €

1.899,00 kn

Uživaj u iskustvu naprednog slaganja i ponovno proživi klasične filmske trenutke u kompletu 75936 Jurski park: T. rexov pohod iz serije LEGO® Jurassic World. Kolekcionarska igračka za slaganje...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uživaj u iskustvu naprednog slaganja i ponovno proživi klasične filmske trenutke u kompletu 75936 Jurski park: T. rexov pohod iz serije LEGO® Jurassic World.
Kolekcionarska igračka za slaganje ima 3120 dijelova i sadrži originalna slavna vrata Jurskog svijeta i veliku igračku tiranosaura od kocaka sa zglobovima koja je sjajna za izlaganje.
Vrata koja se otvaraju prekidačem uokvirena su zidom sa 7 detaljnih scena od kocaka nadahnutih filmom, kao što su blagovaonica Johna Hammonda, kontrolna soba Raya Arnolda i bunker Iana Malcolma!
Ovaj komplet sa 6 figurica i figurom bebe dinosaura te postoljem za figuricu s pločom na kojoj su informacije o T. rexu neophodan je dio kolekcije svakog obožavatelja Jurskog svijeta.

• Komplet s dinosaurima sadrži 6 figurica: Johna Hammonda, Iana Malcolma, Ellie Sattler, Alana Granta, Raya Arnolda i Dennisa Nedryja te figuru bebe dinosaura.
• Igračka dinosaura T. rexa od LEGO® kocaka ima čeljusti koje se zaklapaju, pokretnu glavu, ruke, noge i rep.
• LEGO® verzija originalnih slavnih vrata Jurskog parka od kocaka ima funkciju otvaranja, lišće drveća iz prašume i elemente plamena.
• Na zidu oko vrata nalazi se gnijezdo dinosaura koje se može sastaviti s 2 napukla jaja i druge scene od kocaka nadahnute filmom: bunker s krevetom na sastavljanje za Iana Malcolma, svjetiljku i protupožarni aparat, ljestve i vitrinu; hangar za scenu s Ellie Sattler; blagovaonicu Johna Hammonda sa stolom i stolicom za figuricu, sladoledom, žlicom i 3 keksa; kontrolnu sobu Raya Arnolda sa stolom koji se može sastaviti, 3 računala i stolicom za figuricu; scenu s kupaonicom koja se može sastaviti; scenu za Dennisa Nedryja s klizištem koje se može sastaviti i limenkom pjene za brijanje.
• Igračka za izlaganje dolazi uz postolje za figuricu koje se može sastaviti s pločom na kojoj su informacije o T. rexu.
• Dodatni elementi uključuju šešir i štap Johna Hammonda te šešir i dinosaurovu šapu Alana Granta.
• John Hammond, Ray Arnold i Dennis Nedry nove su figurice iz lipnja 2019.
• Kolekcionarski komplet za slaganje sadrži više od 3120 dijelova i sjajan je dar za odrasle obožavatelje dinosaura.
• Vrata Jurskog parka visoka su više od 42 cm, široka 48 cm, a duboka 14 cm.
• T. rex je visok više od 22 cm, dug 69 cm, a širok 17 cm.

Set sadrži: 3120 dijelova
Preporučena dob: 16+ godina
Tip proizvoda LEGO Jurassic World
Brand LEGO®
Dobna Granica 16+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Jurassic World