text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Komplet za epsku bitku - Cole protiv Ghosta 71733ID EK000366577

LEGO Ninjago Komplet za epsku bitku - Cole protiv Ghosta 71733ID: EK000366577

Uz kupnju bilo kojeg LEGO® seta u minimalnom iznosu od 399 kn, na poklon dobivate LEGO® Božićnog pingvina! Vrijedi od 28.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
79,00 kn

10,49 €

Pomozi Coleu da porazi sile tame u borbi s duhom ratnikom u uzbudljivoj akcijskoj bitki! Pazi se trozupca duha ratnika i uzvrati udarac oštrom kosom. Skoči na borbenu platformu i dovezi se do boril...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pomozi Coleu da porazi sile tame u borbi s duhom ratnikom u uzbudljivoj akcijskoj bitki! Pazi se trozupca duha ratnika i uzvrati udarac oštrom kosom. Skoči na borbenu platformu i dovezi se do borilišta kako bi zadao konačni udarac!
Tko će pobijediti u velikoj borbi dobra i zla te osvojiti 4 komada dragocjenog oružja?


• U LEGO® NINJAGO® Kompletu za epsku bitku – Cole protiv duha ratnika (71733) djeca dobivaju sve što trebaju za uprizorenje bitaka udaranja i rušenja između junačkog ninje Colea i zlog duha ratnika.
• Komplet igračaka s igračkom ninjom sadrži 2 figurice: Colea iz siječnja 2021. i duha ratnika iz kolekcije Legacy iz televizijske serije NINJAGO® te 4 ekskluzivna komada crnog oružja.
• Igračka za borbu ninja sadrži i tržnicu od kocaka na kojoj se likovi mogu boriti te okretnu platformu za bitke kojom Cole može oboriti protivnika.
• Ovo je sjajan prvi LEGO® komplet za mlade graditelje od 6 godina i starije jer ima samo 51 dio. Prekrasno je iznenađenje kojime će se uvijek htjeti igrati.
• Kip zmije visok je više od 7 cm, širok 5 cm, a dubok 8 cm. Odlične je veličine za zabavu u dječjoj sobi ili za ponijeti kod prijatelja.
• Organizirajte još veće epske bitke iz serije LEGO® NINJAGO® uz druge komplete: Kai protiv skulkina (71730), Zane protiv nindroida (71731) i Jay protiv serpentinea (71732).
• Kompleti iz serije LEGO® NINJAGO® odvlače djecu od ekrana u svijet maštovite igre u kojem mogu usvajati pozitivne životne vještine u pustolovinama s junacima ninjama.
• LEGO® kocke već se više od šest desetljeća izrađuju od najkvalitetnijih materijala kako bi se uvijek pouzdano razdvajale. Nisu potrebne vještine ninje!
• LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti na svijetu.

Set sadrži 51 dio.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO Ninjago
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Ninjago