text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Star Wars Imperial Light Cruiser™ 75315ID EK000399865

LEGO Star Wars Imperial Light Cruiser™ 75315ID: EK000399865

1.299,00 kn
Cijena
1.199,00 kn
Sastavi imperijsku laganu krstaricu iz 2. sezone serije Ratovi zvijezda: Mandalorijanac. Otvori vratašca i pronađi detaljnu kabinu. Neka ti most posluži kao drška za let svemirskog broda. Ispali ma...  Saznaj više

Dostavljamo već od 20.05.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Sastavi imperijsku laganu krstaricu iz 2. sezone serije Ratovi zvijezda: Mandalorijanac. Otvori vratašca i pronađi detaljnu kabinu. Neka ti most posluži kao drška za let svemirskog broda. Ispali male TIE lovce i pucaj iz okretnih pucača na opruge. U kompletu su i Mandalorijanac, Dijete (Grogu), Cara Dune, Fennec Shand, Moff Gideon i Dark Trooper s fora oružjem za epske bitke.


• Obožavatelji serije Ratovi zvijezda: Mandalorijanac mogu uprizoriti epske bitke junaka i zlikovaca iz 2. sezone uz prvi model imperijske lagane krstarice od LEGO® kocaka (75315).
• Sadrži 5 LEGO® figurica: Mandalorijanca, Caru Dune, Fennec Shand, Moffa Gideona i novu figuricu Dark Troopera iz kolovoza 2021. te LEGO figuru Djeteta (Grogu), odmilja zvanog Beba Yoda.
• Svemirski brod ima most koji može poslužiti i kao drška u letu, 2 okretne kupole s pucačima na opruge, 2 mala TIE lovca i ispaljivač te vratašca za pristup kabini.
• Tu su i fora oružje i dodatni elementi, Mandalorijančev fazni blaster i koplje, crni mač Moffa Gideona, 2 termalna detonatora i električni dalekozor za poticanje na kreativnu igru.
• Nevjerojatna, kreativna igračka za slaganje najbolji je rođendanski poklon, blagdanski dar ili zabavna poslastica za obožavatelje Ratova zvijezda od 10 godina i starije koji predvode trendove.
• Imperijska lagana krstarica visoka je više od 13 cm, duga 58 cm, a široka 22 cm. Zabavna je za samostalno slaganje, ali i slaganje s prijateljima, a usto i privlači pozornost kao ukras.
• Želite kupiti komplet igračaka za slaganje od 1336 dijelova obožavatelju Ratova zvijezda kojemu su LEGO® kompleti novost? Nema problema. Uz njega dolaze jednostavne upute, pa može samouvjereno slagati.
• Kompleti iz serije LEGO® Star Wars™ sjajni su za kreativnu djecu i odrasle obožavatelje koji žele odglumiti scene iz sage o Ratovima zvijezda, smišljati vlastite zabavne pustolovine i/ili izlagati kolekcionarske igračke za slaganje.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili kompatibilni i sigurno se i pouzdano spajali. Tako je još od 1958.
• LEGO® kocke i dijelovi testiraju se do najveće mjere kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge standarde za sigurnost.

Set sadrži: 1336 dijelova
Preporučena dob: 10+ godina

Tip proizvoda LEGO Star Wars
Brand LEGO®
Dobna Granica 10+
Namijenjeno za Dječake
Tema Star Wars