text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Mariova kuća i Yoshi – proširena staza 71367ID EK000328381

LEGO Super Mario Mariova kuća i Yoshi – proširena staza 71367ID: EK000328381

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
209,00 kn
Cijena
179,00 kn
Posjeti kuću LEGO® Marija i osvoji novčiće na svojoj sljedećoj razini u igri LEGO Super Mario™! Razgovaraj s Yoshijem ispred kuće. Što će LEGO Mario™ reći i koliko ćeš novčića dobiti? Nađi blok zvj...  Saznaj više

Dostavljamo već od 22.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Posjeti kuću LEGO® Marija i osvoji novčiće na svojoj sljedećoj razini u igri LEGO Super Mario™! Razgovaraj s Yoshijem ispred kuće. Što će LEGO Mario™ reći i koliko ćeš novčića dobiti? Nađi blok zvjezdane moći na tavanu, pa možeš pauzirati igru, zaraditi novčiće i još mnogo toga. Skoči na Goombu u vrtu i osvoji još jedan novčić. Poslije je vrijeme za odmor. Zanjiši LEGO Marija u mreži i pronađi pravu brzinu koja će ga uspavati!

• Djeca mogu zaraditi digitalne novčiće za sljedeću razinu i uživati u zabavi pretvaranja kada dodaju komplet za proširenje Mariova kuća i Yoshi (71367) kompletu LEGO® Super Mario™ Početnička staza Pustolovine s Mariom (71360).
• Kolekcionarski komplet igračaka sadrži kuću od kocaka s blokom zvjezdane moći ispod krova koji se otvara, mrežu i figure Yoshija i Goombe s kojima LEGO® Mario™ (figura ne dolazi u kompletu) može komunicirati.
• Uspavaj LEGO® Marija (figura ne dolazi u kompletu) u mreži, stavi ga na Yoshijevu oznaku da progovori, a onda porazi Goombu... U kompletu za proširenja dostupni su razni zabavni načini obogaćivanja igre.
• Kreativni LEGO® komplet za slaganje od 205 dijelova zabavan je poklon za rođendan ili blagdane za djecu od 6 godina i stariju. Potaknut će ih da upotrijebe maštu i dodaju jedinstvenu razinu ili prilagode početničku stazu Pustolovine s Mariom.
• Modul je visok više od 13 cm, širok 25 cm, a dubok 17 cm u osnovnom obliku, ali može se mijenjati i kombinirati s početničkom stazom i drugim kompletima za proširenje iz serije LEGO® Super Mario™ na mnogo načina.
• Za ovu kreativnu igračku za slaganje nisu potrebne baterije, oživljava kada se kombinira s LEGO® figurom Marija u kompletu s početničkom stazom. U kompletu dolaze i jasne upute, pa mališani mogu sigurno slagati.
• U besplatnoj aplikaciji LEGO® Super Mario™ djeca mogu pronaći digitalne upute za slaganje, fora alate za pregled i sigurnu platformu za dijeljenje ideja. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Kolekcionarski kompleti igračaka za slaganje iz serije LEGO® Super Mario™ donose legendarni lik u stvarni svijet, a uz njih obožavatelji dobivaju mnogo mogućnosti proširenja, preuređivanja, prilagodbe i stvaranja neograničenih izazova koje treba savladati.
• LEGO® kocke ispunjavaju najviše standarde kvalitete u industriji još od 1958. Čvrste su, savršeno se spajaju i jednostavno razdvajaju svaki put, pa za slaganje ili preuređivanje nije potrebna moć superzvijezde!
• LEGO kocke i dijelove testiramo na gotovo sve načine koje možete zamisliti, pa možete biti sigurni da ovaj kreativni komplet za slaganje ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži 205 dijelova.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario