text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Paket za energiju - pingvin Mario 71384ID EK000366555

LEGO Super Mario Paket za energiju - pingvin Mario 71384ID: EK000366555

Cijena
55,00 kn
Opremi za još više zabave u igri LEGO® Super Mario™ uz Paket za energiju – pingvin Mario! Odjeni figuru LEGO® Marija (figura nije dio kompleta) u odijelo pingvina i gledaj kako rea...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Opremi za još više zabave u igri LEGO® Super Mario™ uz Paket za energiju – pingvin Mario! Odjeni figuru LEGO® Marija (figura nije dio kompleta) u odijelo pingvina i gledaj kako reagira na uzbudljive razine koje izgradiš.
Kada LEGO Mario nosi to odijelo, može dobiti dodatne novčiće kada se skliže na trbuhu!


• Sklizanje na trbuhu doista je zabavno! Obožavatelji LEGO® Super Marija mogu to isprobati u Paketu za energiju – pingvin Mario (71384) s interaktivnim odijelom za LEGO® figuru Marija (figura nije dio kompleta).
• Dodatak od kocaka odgovara LEGO® figuri Marija s početne staze Pustolovine s Mariom (71360).
• Kada LEGO® Mario™ nosi ovo odijelo, igrači mogu prikupiti dodatne digitalne novčiće kada ga postave na trbuh da se skliže kao pingvin.
• Kolekcionarska igračka za slaganje zabavan je rođendanski ili blagdanski poklon za kreativnu djecu i obožavatelje od 6 godina i starije. Mogu urediti početnu stazu Pustolovine s Mariom (71360) i komplete za proširenje na jedinstvene načine.
• Dostupne su i druge nadogradnje LEGO® Marija za dodavanje početnoj stazi i kompletima za proširenje, uključujući Paket za energiju – tanuki Mario (71385).
• Paket sadrži ilustrirane upute tako da djeca mogu graditi samostalno.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ sadrži i upute za slaganje, nadahnuće za različite načine slaganja i igre te druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Popularni kompleti igračaka za slaganje iz serije LEGO® Super Mario™ oživljavaju legendarni lik, a uz njih obožavatelji dobivaju mnogo mogućnosti proširenja i prilagodbe razina za stvaranje jedinstvenih izazova za samostalnu ili grupnu igru.
• LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju stroge standarde industrije kako bismo bili sigurni da se svaki put jednostavno i sigurno spajaju u otporne modele.
• LEGO® dijelove bacamo, lomimo, savijamo, grijemo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži 18 dijelova.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario