Academia Barilla RajčiceID EK000248675
Academia Barilla RajčiceID: EK000248675
Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!
- Cijena
- 11,93 €
Ne postoji kulinarska tradicija u zemljama kao što su Hrvatska, Španjolska, Italija ili Grčka koja ne uključuje rajčicu. Sirova, pasirana ili osušena, pržena, pečena, punjena, s roštilja, zapečena ...
Saznaj više
Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate
Povrat robe moguć unutar 14 dana
Vaš proizvod je dodan u košaricu
Pregled narudžbe
Ne postoji kulinarska tradicija u zemljama kao što su Hrvatska, Španjolska, Italija ili Grčka koja ne uključuje rajčicu. Sirova, pasirana ili osušena, pržena, pečena, punjena, s roštilja, zapečena ili zašećerena, u sorbetu ili pekmezu – nepogrešiv je odabir pri ukrašavanju jela, kako tradicionalnih tako i modernih, diljem Mediterana. U Akademiji Barilli, koja je međunarodni centar posvećen promicanju talijanske gastronomije u svijetu, stoga su izabrali 50 recepata.
Broj stranica | 128 |
Uvez | Tvrdi uvez |
Nakladnik | Lusio |