text.skipToContent text.skipToNavigation

PANASONIC mikrovalna NN-DF383BEPG RAID ER000496451

PANASONIC mikrovalna NN-DF383BEPG RAID: ER000496451

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Testiran uređaj, oštećena ambalaža ili oštećen uređaj. Detaljan opis pronađite u opisu artikla.

Cijena
318,53 €

PANASONIC mikrovalna NN-DF383BEPG RA NAPOMENA: OTVARANA AMBALAŽA, UREĐAJ NIJE KORIŠTEN, ISPRAVAN.  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

PANASONIC mikrovalna NN-DF383BEPG RA

NAPOMENA: OTVARANA AMBALAŽA, UREĐAJ NIJE KORIŠTEN, ISPRAVAN.

NN-DF383BEPG NN-DF383BEPG Kombinirana mikrovalna pećnica

 


                                                       


Brz i ukusan višefunkcijski uređaj.

Proširite svoj repertoar doista raznolikim jelovnicima. • Kompaktna kombinirana pećnica od 23 l • Pećnica s dva grijača od 100 do 220 °C • Istodobna kombinirana priprema hrane • Roštilj, pećnica, turbo odmrzavanje, mikrovalna pećnica

Pećnica s dva grijača

Omogućuje pečenje pri temperaturama od 100 do 220 ºC. Toplina se ravnomjerno širi s gornje i donje strane. Sustav s dva grijača u kompaktnu pećnicu unosi vrhunske performanse.

Istodobna kombinirana priprema hrane

Dok pomoću gornjeg i donjeg grijača možete ukusno zapeći hranu, mikrovalovi je valovi temeljito griju iznutra. Time se znatno skraćuje vrijeme pripreme hrane i štedi energija, a hrana je izvana hrskava dok je iznutra sočna.

Dizajn koji štedi prostor

Kompaktno kućište može se smjestiti i na uske ormariće ili ispod police. Može poslužiti i kao praktična, jednostavna druga pećnica. *Ostavite 15 cm prostora iznad pećnice, 10 cm iza nje te 5 cm s jedne strane, a za drugu stranu mora biti više od 40 cm prostora.

Kapacitet je veći nego što se čini.

Više prostora za pripremu više hrane odjednom. Dovoljno za cijelu obitelj.

Tajna ravne površine

Mikrovalna antena skrivena ispod ravnog tanjura okreće se i odašilje mikrovalove u cijelu pećnicu. Zbog toga nema potrebe za zaokretnim tanjurom. Unutrašnjost pećnice obložena je fluornim premazom sa zaštitom od lijepljenja i koji se jednostavno čisti

Evolucija inverterske tehnologije

Inverterska tehnologija omogućuje preciznu kontrolu grijanja na više razina. Uz novu invertersku tehnologiju grijanje je sad moguće ravnomjernim razinama snage.

Bržom pripremom hrana ostaje zdravija

Zahvaljujući snazi i performansama kojima Panasonicova inverterska mikrovalna pećnica priprema hranu, razine hranjivih tvari u određenim namirnicama znatno su veće u odnosu na one koje ostaju prilikom drugih načina pripreme, kao što su kuhanje u vodi ili na pari.* Ne samo da ćete brzo pripremiti objed, već će on sadržavati i zdrave hranjive tvari koje očekujete od njega. *Podaci su rezultat ispitivanja Odjela za nutricionizam Sveučilišta Cornell u kojem su Panasonicove mikrovalne pećnice uspoređene s tradicionalnim metodama pripreme hrane.

 

Invertersko turbo odmrzavanje

Panasonic je uspio razviti tehnologiju turbo odmrzavanja kojom se hrana odmrzava još brže nego pomoću starije Panasonicove tehnologije automatskog odmrzavanja. Panasonicova inverterska tehnologija turbo odmrzavanja napredni je sustav sljedova mikrovalova koji koristi značajku primjene stalne snage putem invertera.

Senzorska priprema hrane

Ugrađeni senzor automatski odabire razinu snage i predloženo vrijeme obrade. [6 senzorskih programa] • Ohlađeno jelo • Zamrznuto povrće • Zamrznuto jelo • Tjestenina • Svježe povrće • Riža

 


Jednostavno rukovanje i korisne funkcije

Prikazuje odabrani program i sljedeći korak. Praktičnije pripremajte hranu programiranjem željene razine snage i vremena unaprijed. To vam omogućuje da sigurnije i jednostavnije izvadite hranu iz pećnice.

Novi način kuhanja

Otkrijte radost pripreme svježe i zdrave hrane uz Panasonicovu mikrovalnu invertersku tehnologiju. Zahvaljujući njezinoj preciznoj kontroli snage, hrana se priprema ravnomjerno i u trenu.

Optimalni rezultati kuhanja

Priprema odreska do sočnog ružičastog savršenstva s hrskavom koricom uvijek je izazov. No zahvaljujući Panasonicovoj mikrovalnoj inverterskoj tehnologiji i funkciji roštilja, to je postalo jednostavno. Za razliku od konvencionalnih mikrovalnih pećnica koje neprekidno uključuju i isključuju maksimalnu snagu, ona održava optimalnu razinu snage čak i za najzahtjevnija jela. Čak ni brzinsko odmrzavanje odreska ne predstavlja problem. Hrana se priprema nježnije, ali i brže. Odnosi se samo na kombinacijske i mikrovalne pećnice s funkcijom roštilja.

Novi način kuhanja. Svježe. Zdravo. Pametno

Po čemu se Panasonicove mikrovalne pećnice s inverterskom tehnologijom razlikuju od onih bez nje? Konvencionalne mikrovalne pećnice uključuju i isključuju snagu, dok inverterska tehnologija održava optimalnu razinu snage radi brze pripreme zdravih i ravnomjerno pripremljenih jela.

Ravnomjerno grijanje i odmrzavanje

Topljenje čokolade u mikrovalnoj pećnici bez da zagori težak je zadatak. Dječja hrana može predstavljati još veći izazov jer se morate pobrinuti da nema prevrućih ili hladnih dijelova. Zahvaljujući Panasonicovoj mikrovalnoj inverterskoj tehnologiji možete grijati i odmrzavati najosjetljivije vrste hrane ravnomjerno i rekordno brzo.

Ušteda vremena i energije

Pripremajte hranu do 40 % brže kombinacijom nekoliko funkcija istovremeno. Za razliku od mikrovalnih pećnica bez inverterske tehnologije, koje izvode jednu po jednu funkciju zbog čega priprema traje duže. Kombinirajte funkciju mikrovalne pećnice s konvenkcijskom ili funkcijom roštilja; ili sve u isto vrijeme. Tako štedite i 19 % energije tijekom rada te čak do 50 % u mirovanju. Panasonicova usporedba primjenom pilećeg filea od 600 g. Postotak se može razlikovati ovisno o sastojcima. Panasonicov interni test proizvoda. Za precizne funkcije pojedinog proizvoda pogledajte tehnički opis.

Tehnički podaci Boja: Crna
Sustav napajanja invertera: Da
Parna funkcija: Ne
Boja: Crna
Širina: 483.0
Visina: 310.0
Dubina: 396.0
Širina: 299.0
Visina: 199.0
Dubina: 350.0
Približna neto težina [kg]: 13.5
Približna bruto težina [kg]: 16.0
Snaga kuhanja (IEC): 1000W
Razine snage: 6.0
Automatski senzor: Da
Chaos/Turbo odmrzavanje: Da
Automatski programi: Da
Kombinacija senzora: Da
Funkcije roštilja Kvarcni grijač: Da
Automatski vodič: Da
Tekstualno odazivanje (digitalno pomicanje teksta): Da
Tip senzora: Da
Dječja blokada: Da
Višestupanjska memorija: Da
Boja Crna
Brand Panasonic
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!