text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Remington IPL3500 E51IDEK000251448
Cijena
1.499,99  kn
IPL3500 Ostanite svilenkasto glatki i slobodni od dlačica gdje god putovali uz Remington Compact Control Home Pulse Light (HPL) uređaj, koji koristi inovativnu napredn...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 05.06.2020

IPL3500

Ostanite svilenkasto glatki i slobodni od dlačica gdje god putovali uz Remington Compact Control Home Pulse Light (HPL) uređaj, koji koristi inovativnu naprednu tehnologiju bez aktivacije. Nedvojbeno će postati vaš najbolji suputnik, Compact Control HPL uređaj će vam omogućiti postizanje glatke kože kao iz salona svaki dan, zauvijek. Skladnog i kompaktnog dizajna s pet postavki razine energije, možete postići smanjenje dlačica do 92%*.

Kako ga ne biste zamijenili s laserskim sustavom uklanjanja dlačica, HPL radi pružajući 3,5 džula svjetlosne energije. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji bez aktivacije, vi jednostavno dodirnete uređajem kožu i on će isporučiti bljesak, bez potrebe za držanjem ili pritiskivanjem tipke. Pogodan i za muškarce i za žene, Remington Compact Control HPL je nježan prema koži i jednostavno se koristi dok ste u pokretu. Kako je malen i napravljen za držanje u ruci, uređaj lako stane u kozmetičku torbicu, za slučaj da vam zatreba za uređivanje tijekom putovanja. Vrhunski kovčežić omogućuje jednostavno pakiranje, a kako bi vaš Compact Control HPL bio svjež kod svakog korištenja, očistite ga praktičnom krpicom.

SMANJENJE DLAČICA DO 92%*

Nakon tri seanse u šest tjedana i prateći korisničke upute koje vas vode na put bez dlačica, možete ostvariti smanjenje dlačica do 92%*. 

PULS BEZ AKTIVACIJE I PET RAZINA ENERGIJE

Potrebno vam je samo 20 minuta za tretman cijelog tijela; sustav bez aktivacije pritiskom na tipku omogućuje vam uklanjanje dlačica bez upornog pritiskivanja tipke svaki put, što je idealno za osviještene korisnike. Pet energetskih postavki omogućuju vam da tretman prilagodite vašoj koži i jamče ugodne i učinkovite rezultate. 

VIŠE INFORMACIJA

  • S el. kablom 
  • 350,000 bljeskova 
  • 3.5 džula snage 
  • Između 1 i 3,5 sekunde 
  • Smanjenje dlačica do 92%*
  • Napredna tehnologija bez aktivacije
  • 5 razina energije 
  • Krpica za čišćenje 
  • Vrhunski kovčežić
  • Korisnički priručnik 
  
*INDIVIDUALNI REZULTATI MOGU SE RAZLIKOVATI. U KLINIČKIM ISTRAŽIVANJIMA KOD UKLANJANJA DLAČICA NA TIJELU, NA TRETIRANIM PODRUČJIMA SE BILJEŽI DO 92% SMANJENJE DLAČICA NAKON MJESEC DANA I U PROSJEKU 54% NAKON TRI MJESECA I ŠEST TRETMANA
Brand Remington
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda IPL