text.skipToContent text.skipToNavigation

Smoothskin Pure IPL, uređaj za odstranjivanje dlačica, crniID EK000360565

Smoothskin Pure IPL, uređaj za odstranjivanje dlačica, crniID: EK000360565

Cijena
2.799,99 kn
Smoothskin Pure IPL, uređaj za odstranjivanje dlačica, crni Koristeći najnoviju IPL tehnologiju, SmoothSkin Pure nudi pametan, brz i moćan tret...  Saznaj više

Dostavljamo već od 03.06.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Smoothskin Pure IPL, uređaj za odstranjivanje dlačica, crni

Koristeći najnoviju IPL tehnologiju, SmoothSkin Pure nudi pametan, brz i moćan tretman osmišljen za sprječavanje rasta dlačica i otkrivanje prekrasne kože, bez tamnih sjenki!

SmoothSkin Pure koristi IPL tehnologiju za usporavanje ponovnog rasta dlačica.

Uređaj koristi 20W snage, što znači da ćete brzo vidjeti rezultate, a nakon početnog razdoblja tretmana trebat će vam manje redovitih nadopuna.

TKO MOŽE KORISTITI SMOOTHSKIN PURE?

Ton Dlacica 2
TON KOŽE

Na grafikonu su prikazani tonovi kože pogodni za IPL tretman, to su tonovi kože 1 do 5 na Fitzpatrick skali.

IPL nije prikladan za ton kože 6, tako da uređaj ne biste trebali koristiti na vrlo tamnim tonovima kože jer to može prouzrokovati oštećenje kože.

 

Ton Dlacica

TON DLAČICA

IPL je učinkovit na prirodno crnoj, smeđoj i tamnijoj plavoj boji dlačica, ali nije tako učinkovit na crvenim, bijelim, sivim ili vrlo svijetlo plavim dlačicama.

Bijele i sive dlačice ne sadrže dovoljno melanina koji bi apsorbirao svjetlosnu energiju. Crvena kosa sadrži drugu vrstu melanina koji ne reagira na IPL.

 
KAKO SE KORISTI?
 
Trebali biste koristiti SmoothSkin Pure jednom tjedno prvih 12 tjedana kako biste osigurali tretmane svih folikula dlačica. Kako dlačice rastu u različitim fazama, važno je nastaviti s tjednim tretmanima kako biste bili sigurni da je odabrano područje temeljito tretirano.
 
Uz redovite i dosljedne tretmane, primijetit ćete manje vlasi kako rastu natrag. Svaka dlačica koja se vrati natrag bit će tanja, svjetlija i rast će mnogo sporije.
 
Nakon 12 tjedana, počinju tretmani nadopune samo onda kada su potrebni. To je obično samo jednom svakih 4-8 tjedana, što je znatno manje od brijanja 2-5 puta tjedno.
 
Tretmani nadopune će se razlikovati od osobe do osobe jer oni u potpunosti ovise o vašoj koži, vrsti dlačica pa čak i načinu života. Međutim, kako vrijeme prolazi, trebali biste biti u mogućnosti zamijeniti rutinu brijanja u potpunosti.
 
TRI NAČINA RADA – SNAŽNI, BRZI I NJEŽNI
S tri načina rada zaista možete prilagoditi svoje tretman za uklanjanje dlačica. Snažni način pruža najveći intenzitet, savršen za tvrdoglave dlačice oko vaše bikini zone i ispod pazuha.
 

GLIDE I STAMP METODA
Ako koristite bilo koji od tri načina rada, možete koristiti Glide ili Stamp metodu korištenja:

Glide metoda omogućava vam da se pokretom uređaja neprestanom brzinom premještate na veće površinske površine kako biste brže postigli potpunu pokrivenost
Stamp metoda najbolja je za manja područja poput linije ispod pazuha i bikinija. Omogućuje vam da budite precizniji s postupkom na teže dostupnim područjima

 
 
Tip proizvoda IPL
Brand Smoothskin