text.skipToContent text.skipToNavigation

Status aparat za vakumiranje MINI VACIDEK000256360

Cijena
449,99 kn
Status aparata za vakumiranje MINI VAC. Minivac je stroj za pakiranje u kućanstvu za dugoročnu pohranu hrane u vakumiranim vrećama. Aparat je jednostavan za uporabu i učinkovit. Hrana će biti pohra...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 30.04.2021

Status aparata za vakumiranje MINI VAC. Minivac je stroj za pakiranje u kućanstvu za dugoročnu pohranu hrane u vakumiranim vrećama. Aparat je jednostavan za uporabu i učinkovit. Hrana će biti pohranjena na potpuno prirodan način i ostat će svježa, što će vam uštedjeti vrijeme i novac.Ima automatsko vakumiranje s 550 mbar vakumma i volumen pumpe 9 l/min. Jamstvo 2 godine

Opis

Tražite vakuumski aparat kojim bi povremeno pohranili manje količine domaćeg povrća koje dobijete od rodbine? Želite kompaktnu vakuumirku koju ćete moći jednostavno pospremiti u ladicu kad je ne koristite? Ili možda želite od vlage zaštititi neprehrambene proizvode i zato vam nisu važne dodatne funkcije kao što je vakuumiranje posuda?
Aparat za vakuumiranje Minivac pravi je odabir u slučaju da ne vakuumirate često, ali svejedno ne pristajete na kompromise pri pohranjivanju namirnica. Važno vam je da aparat za vakuumiranje posao obavi kvalitetno i ne zauzima previše mjesta u kuhinji.

 

Zašto vakuumirati?

S pohranjivanjem u vakuumskim vrećicama spriječite dostup kisika koji omogućuje oksidaciju te time truljenje, plijesan te gubitak arome i okusa. Vakuumiranje namirnica je najbolji odabir ako želite hranu zaštiti od propadanja, a ne želite mijenjati njezin okus kao kod kiseljenja povrća ili kuhanju pekmeza iz voća. Ne samo da se u vakuumu postojanost namirnica produži do četiri puta, nego se i hranljive vrijednosti održe puno bolje. Za vas to, osim manje bačene hrane, znači i da uživate u kvalitetnijoj hrani s više vitamina.

vakuumiranje sira z vakuumskim aparatom Minivac
Minivac je odličan odabir za gradske obitelji, jedno-člana kućanstva i sve ostale, koji trebaju malen i praktičan vakuumski aparat.

Kako najbolje pohraniti domaće voće i povrće?

Zavakuumirajte domaće trešnje i šljive te se usred zime podsjetite na ljeto sa slasnim voćnim kolačima ili frapejima. Obilje povrća koje je mama uzgojila na svom vrtu na selu pravi je zalogaj vitamina za hladne zimske dane. Iskoristite prednosti vakuuma i kvalitetno pohranite dragocjene domaće namirnice. U Statusovim vakuumskim vrećicama će mamino povrće i tatine salame održati sve svoje hranljive tvari te arome koje će probuditi sjećanja na bezbrižne dane iz djetinjstva koje ste provodili na selu.

Najmanji vakuumski aparat

Vakuumski aparat Minivac je primjeren i za upotrebu na vikendici – kompaktan oblik aparata vam omogućuje da ga uzmete sa sobom, a kad vam ne treba više samo ga pospremite u ladicu gdje će biti na sigurnom do sljedeće pošiljke domaćih dobrota sa sela.

Vakuumski aparat Minivac je primjeren za pohranjivanje svih vrsta namirnica

Aparat za vakuumiranje Minivac ima unatoč mini dizajnu funkcije automatskog i ručnog vakuumiranja kojima možete vakuumsko pohraniti osjetljive i čvrste namirnice.

Automatsko vakuumiranje koristite za vakuumiranje suhih salama, oraščića, graha, mrkve i sl. Vrećicu namjestite u vakuumski kanal, pritisnite gumb »VAC Seal« i aparat će vrećicu automatski zavakuumirati i zavariti. Zavakuumirana hrana je zaštićena od propadanja i gubitka arome te spremna za smočnicu ili zamrzivač.

Minivac od blizu
Minivac odlikuje kompaktan dizajn i jednostavna upotreba.

Pri pohranjivanju mekih i vlažnih namirnica kao što su jagode, svježe meso, gljive i sl. funkcijom ručnog vakuumiranja spriječite oštećenje namirnica i uvlačenje tekućine u aparat. Vrećicu s namirnicom namjestite u vakuumski kanal i pritisnite tipku »VAC Seal«. Pratite postupak vakuumiranja i kad primijetite da tekućina po vrećici puzi prema aparatu, prekinite isisavanje zraka pritiskom »Seal«. Aparat će vrećicu zavariti.

Još jednostavnije vakuumiranje

Upotreba vakuumirke Minivac je pojednostavljena time da nema mehanizma za zaključavanje te je dovoljno već da tijekom vakuumiranja pritisnete na označena mjesta na poklopcu aparata. Za vas to znači jedan korak manje pri vakuumskom pohranjivanju namirnica.

Pritiskanje z rokami na pokrov Status Minivac.
Za svakodnevno vakuumiranje hrane u hladnjaku.

Lakše namještanje vrećice i manji neiskorišteni rub

Upotrijebite obostranu ljepljivu traku Status Stiki da si olakšate namještanje vakuumske vrećice u vakuumski kanal. Vrećica će ostati na mjestu i nećete trebati brinuti da bi se tijekom vakuumiranja zgužvala.

Maksimalna snaga vakumiranja 550 mbar
Brand Status
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Aparati za vakumiranje