text.skipToContent text.skipToNavigation

Status aparat za vakumiranje MINI VACID EK000256360

Status aparat za vakumiranje MINI VACID: EK000256360

Cijena
449,99 kn
Status aparata za vakumiranje MINI VAC. Minivac je stroj za pakiranje u kućanstvu za dugoročnu pohranu hrane u vakumiranim vrećama. Aparat je jednostavan za uporabu i učinkovit. Hrana će biti pohra...  Saznaj više

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Status aparat za vakumiranje MINI VAC

Najmanji vakuumski aparat
Vakuumski aparat Minivac je primjeren i za upotrebu na vikendici – kompaktan oblik aparata vam omogućuje da ga uzmete sa sobom, a kad vam ne treba više samo ga pospremite u ladicu gdje će biti na sigurnom do sljedeće pošiljke domaćih dobrota sa sela.

Vakuumski aparat Minivac je primjeren za pohranjivanje svih vrsta namirnica
Aparat za vakuumiranje Minivac ima unatoč mini dizajnu funkcije automatskog i ručnog vakuumiranja kojima možete vakuumsko pohraniti osjetljive i čvrste namirnice.

Automatsko vakuumiranje koristite za vakuumiranje suhih salama, oraščića, graha, mrkve i sl. Vrećicu namjestite u vakuumski kanal, pritisnite gumb »VAC Seal« i aparat će vrećicu automatski zavakuumirati i zavariti. Zavakuumirana hrana je zaštićena od propadanja i gubitka arome te spremna za smočnicu ili zamrzivač.

Pri pohranjivanju mekih i vlažnih namirnica kao što su jagode, svježe meso, gljive i sl. funkcijom ručnog vakuumiranja spriječite oštećenje namirnica i uvlačenje tekućine u aparat. Vrećicu s namirnicom namjestite u vakuumski kanal i pritisnite tipku »VAC Seal«. Pratite postupak vakuumiranja i kad primijetite da tekućina po vrećici puzi prema aparatu, prekinite isisavanje zraka pritiskom »Seal«. Aparat će vrećicu zavariti.

Još jednostavnije vakuumiranje
Upotreba vakuumirke Minivac je pojednostavljena time da nema mehanizma za zaključavanje te je dovoljno već da tijekom vakuumiranja pritisnete na označena mjesta na poklopcu aparata. Za vas to znači jedan korak manje pri vakuumskom pohranjivanju namirnica.

Lakše namještanje vrećice i manji neiskorišteni rub
Upotrijebite obostranu ljepljivu traku Status Stiki da si olakšate namještanje vakuumske vrećice u vakuumski kanal. Vrećica će ostati na mjestu i nećete trebati brinuti da bi se tijekom vakuumiranja zgužvala.

Tehničke karakteristike:

Volumen pumpanja: 9 litara/minutu
Motor: 12 V DC (jednosmjerni elektromotor)
Dužina Vakuumskog kanala: 280 mm
Podtlak -550 mbar
Vrsta pumpe: jedna
Boja: bijela
Dužina: 395 mm
Širina: 81,5 mm
Visina: 57 mm

Tip proizvoda Aparati za vakumiranje
Jamstvo 2 god
Brand Status
Maksimalna snaga vakumiranja 550 mbar