text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin fenix 6X PRO, 51mm, 010-02157-01, crni okvir s crnim remenom, pametni satID EK000249951

Garmin fenix 6X PRO, 51mm, 010-02157-01, crni okvir s crnim remenom, pametni satID: EK000249951

Cijena
4.699,00 kn
Trajanje baterije do 21 dan, Robustan i sofisticiran dizajn, Karte, glazba, planiranje tempa  Saznaj više

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Nakon uspješne i vrlo dobro prihvaćene Fenix 5 serije pametnih satova, sada je stigla Fenix 6 serija sa još boljim, kvalitetnijim, jačim i naprednijim satovima. Sve satove iz serije Fenix 6 možete naručiti na eKupi uz besplatnu dostavu i brzu isporuku (predaja dostavnoj službi isti ili idući dan od narudžbe).

Vrhunski pametni satovi iz serije fēnix 6X omogućuju vam pomicanje vlastitih granica i istraživanje novih izazova, a istovremeno vam omogućuje da svojim vježbanjima dodate karte, glazbu, funkciju pametnog planiranja tempa i još mnogo toga. Radi se o standardnom izdanju stakla sa Corning Gorilla staklom. Na Fenix 6 seriji pametnih satova upravljanje izbornicima je isključivo pomoću fizičkih gumba.
 
  • Senzori za mjerenje pulsa na zapešću i pulsnu oksimetriju daju vam uvid u vaše fitness aktivnosti
  • Funkcija Dynamic PacePro™ pomaže vam da trčite pametnije na različitim vrstama terena
  • Prethodno učitane skijaške karte za više od 2000 skijališta diljem svijeta
  • Mjerite performanse trčanja i bicikliranja na načine za koje niste ni znali da postoje
  • Navigirajte svijetom uz referentne podatke višestrukih GNSS satelita i senzore za upotrebu na otvorenom
  • Sinkronizirajte omiljene streaming servise i slušajte glazbu bez telefona

 

fenix_6xpro_1.JPG
 
Kvalitetan dizajn
Robustan, ali sofisticiran dizajn odlikuje se velikim 1,4-inčnim zaslonom koji je 36 % veći od zaslona na prethodnim fēnix modelima. Testiran je u skladu s američkim vojnim standardima za toplinu, udarce i vodu.

Vrhunski materijali
Uskladite izgled sa svojim stilom života odabirom okvira od nehrđajućeg čelika ili okvira obloženog DLC slojem. Sapphire izdanju dodano je safirno staklo otporno na ogrebotine i vrhunski materijali.

Tehnologija PacePro
Funkcija PacePro prva je svoje vrste koja vam uz navođenje prilagođeno nagibu pomaže da održite ujednačen tempo dok trčite stazom.
fenix_6xpro_2.JPG
 
TopoActive Europe i skijaške karte
Upotrijebite TopoActive Europe karte za navigaciju svojim avanturama i prikaz naziva staza i ocjena težine za 2000 skijališta diljem svijeta.

Upravitelj napajanja
Pogledajte kako razne postavke i senzori utječu na trajanje baterije vašeg sata kako biste mogli pravovremeno primijeniti korake kojima se produžuje trajanje baterije.

Mjerenja performansi
Pregledajte napredne metričke podatke za trening koja obuhvaćaju dinamiku trčanja, maksimalni VO2 korigiran na temelju temperature i nadmorske visine, savjetnika za oporavak i drugo.
fenix_6xpro_3.JPG
 
Sportske aplikacije
Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za trčanje, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, slobodno skijanje i skijanje na stazama, golf i druge aktivnosti.

Funkcija ClimbPro
Planiranje uspona ClimbPro omogućuje prikaz podataka o aktualnim i nadolazećim usponima u stvarnom vremenu, uključujući gradijent, udaljenost i povećanje nadmorske visine.

Golf tereni
Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvaćaju više od 41.000 golf terena diljem svijeta i iskoristite mogućnost preciznog ciljanja i funkciju PlaysLike Distance.
fenix_6xpro_4.JPG
 
Navigacija skretanje-po-skretanje
Slijedite rutu ili stazu s pomoću uputa skretanje-po-skretanje koje vas unaprijed upozoravaju na sljedeće skretanje.

Izrada povratne rute
Unesite željenu udaljenost i dobit ćete predložene rute koje će vas vratiti na početnu točku. Trendline™ određivanje rute na temelju popularnosti pomaže vam u pronalaženju najboljih lokalnih staza.

Višestruka GNSS podrška
Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne mreže (GPS, GLONASS i Galileo) koji omogućuju praćenje u zahtjevnijim okruženjima nego što vam to omogućuje samo GPS.
fenix_6xpro_5.JPG
 
ABC senzori
Navigirajte svojom sljedećom stazom uz pomoć ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

Funkcije za sigurnost i praćenje
Ako se ne osjećate sigurno ili ako sat prepozna da se dogodila nezgoda, funkcije pomoći i prepoznavanja nezgoda šalju vašu lokaciju kontaktima u hitnim slučajevima.

Aplikacije za glazbu
Pohranite do 2000 pjesama ili pristupite unaprijed učitanim aplikacijama za streaming s kompatibilnih servisa, uključujući Spotify® i Deezer, te slušajte putem slušalica i tehnologije Bluetooth®.
fenix_6xpro_6.JPG
 
Usluga Garmin Pay™
Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay.

Pametne obavijesti
Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim uređajem.

Senzor pulsa na zapešću
Poboljšana optička tehnologija za mjerenje pulsa mjeri intenzitet vaših fitness aktivnosti, kao i varijabilnost pulsa radi izračuna razine naprezanja. Osim toga prati parametre dok ste pod vodom bez trake za mjerenje pulsa na prsima.
fenix_6xpro_7.JPG
 
Senzor pulsnog oksimetra
Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor za pulsnu oksimetriju koristi se svjetlosnim zrakama na zapešću kako bi izmjerio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

Senzor energije Body Battery™
Optimizirajte zalihu energije u svom tijelu s pomoću podataka o varijabilnosti pulsa, stresu, spavanju i drugih podataka kako biste procijenili kada ste spremni na aktivnost, a kada trebate odmoriti.

Način rada za ekspedicije
Prijeđite znatne udaljenosti između punjenja. Način rada za ekspedicije uz referentne podatke GPS-a s najnižom mogućom potrošnjom energije traje tjednima.

Baterija
Interna, punjiva litijska baterija omogućuje trajanje do 21 dana u načinu rada pametnog sata, 15 h u GPS načinu rada s reprodukcijom glazbe i do 80 dana u načinu rada za uštedu baterije.
Akcija satoviakcija1
Ostalo Serija 6
Boja Crna
Brand Garmin
Jamstvo 2 god
Vrsta artikla Pametni sat
Vrsta zaslona n/a
Rezolucija zaslona 280 x 280
Trajanje baterije (uobičajeno korištenje) do 20 dana
Kapacitet baterije 0 mAh
Materijal (remen) silikon
Senzori omogućen gps, glonass, galileo, garmin elevate™ monitor za mjerenje pulsa na zapešću, barometarski visinomjer, elektronički kompas, žiroskop, brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom bez upotrebe nožnog senzora), termometar
Vodootporan Da
NFC Da
Masa 93 g
Dubina 14.9 mm
Širina 51 mm
Visina 51 mm
Sučelje Bluetooth