text.skipToContent text.skipToNavigation

L'Oreal Professionnel Paris Serie Expert Vitamino Color A-OX Šampon za obojenu kosuID EK000239512

L'Oreal Professionnel Paris Serie Expert Vitamino Color A-OX Šampon za obojenu kosuID: EK000239512

Cijena
93,00 kn
L'Oreal Professionnel Paris Serie Expert Vitamino Color A-OX Šampon za obojenu kosu. Nježno čisti kosu te pomaže u očuvanju vlakna kako bi se održala blistavost i sjaj boje. Kosa trenutačno izgl...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

L'Oreal Professionnel Paris Serie Expert Vitamino Color A-OX Šampon za obojenu kosu. Nježno čisti kosu te pomaže u očuvanju vlakna kako bi se održala blistavost i sjaj boje.

Kosa trenutačno izgleda mekše i sjajnije sve do vrhova.

Upotreba

  • 1. Ulijte cijelo pakiranje bočice u masku prije prve upotrebe.
  • 2. Miješajte pomoću špatule sve do dok ne dobijete konzistentnu kremastu teksturu. Jednom kada je mješavina potpuna, vaša maska je personalizirana i mora se iskoristiti u sljedećih 12 mjeseci.
  • 3. Aplicirajte svoju pojačanu masku prema svojoj uobičajenoj rutini. Stavite odvojivu etiketu na masku.

Mjere opreza prilikom upotrebe:

Ne aplicirajte dodatak samostalno direktno na kosu prije nego što ste ga pomiješali s maskom. U skladu s uputama za upotrebu, preporučujemo da dodatak pomiješate s jednom od L'Oréal Professionnel Serie Expert maski kako bi se mogla garantirati optimalna učinkovitost i stabilnost. Detaljnije upute za upotrebu pogledajte na www.lorealprofessionnel.com. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite.

NOVA FORMULA A:OX; Koktel od snažnih anti-oksidativnih sastojaka: neohesperidin koji štiti korijen i djeluje protiv oksidacije. Tocopherol i panthenol štite boju i UV filter koji štiti od UV zračenja.

Brand L'oreal-Professionnel Paris